Zgomot Sub Capota La Accelerare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot Sub Capota La Accelerare

Am o problema la un Logan 1.2 16v. Cand accelerez se aude un zgomot, slab cei drept, pe partea soferului sub capota. Daca apas ambreiajul zgomotul dispare. Ce ar putea fi?

zgomotul motorul oare ?

Comment

La relanti nu se aude.

Comment

cand te deplasezi cu ea sau pe loc?
        detaliaza! cati km are, cand mai exact se aude?
        poate e vreun rulment, vreo rola...

Comment

Zgomotul apare in mers cand accelerez. Daca ar fi vreun rulment s-ar auzi tot timpul. La apasarea ambreiajului nu se mai aude. Precizez : se aude doar cand accelerez!
          Last edited by adrian_s; 5 July 2011, 21:53.

Comment

rulmentul de presiune face acel zgomot.nu ai ce sa-i faci
            real power..... diesel power by

Comment

adrian_s, te referi la acel huruit? sau rontait... daca da, nu-ti face probleme, asa se aude din cutia de viteze! sau poate cum zice cosmindan!

Comment

Am fost azi la service. Au pus testerul si totul e ok, dar zgomotul tot se aude . Ei zic ca e de la sistemul de injectie si ca asa se aude la motorul de 1.2. Si la voi se aude?

Comment

sistemul de injectie acel zgomot se aude de la ambreiaj (fie arculetele fie rulmentul de presiune) este ceva "normal" ,asa ca nu-ti mai bate capul ,masina e ok ..poti circula linistit !

Numai bine!

Comment

Si eu aveam un mic zgomot dar la relanti sau turatii mici dar a disparut in 500Km

Comment

Zgomotul e de la debreiere, si se aude din cauza slabei antifonari.
                      Asa face la toate..............cred!

Comment

Asa este Dorule,ca sa elimini acel zgomot trebuie sa faci rost de un insonorizant compartiment motor si acel zgomot va disparea,insa se gaseste greu,poate la dezmembrari de la vreun diesel. Am mers cu Renault Simbol 1.2 16v si era asa silentios ,am deschis capota si avea acel insonorizant.

Comment

Se reduce zgomotul resimtit in interior daca cumpar o pasla pt capota ? M-as mira sa fie asa usor pentru ca ma asteptam sa fie pe la peretele antifoc transmis zgomotul in interior .

Comment

ca sa dispara zgomotul trebuie antifon pe perete compartiment motor si capota

Comment

Dupa 1500 km acel zgomotul a disparut!!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google