If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am primit si eu scisoarea magica in care sunt chemat in service pentru probleme la semiconurile chiuloasei.Urmeaza sa merg zilele urmatoare.Ce trebuie desfacut la motor pentru a afla daca sunt sau nu probleme?
Masina este o Dacia Sandero 1.2 16v fabricatie noiembrie 2010 cu 5200km la bord.
In cazul defectului de fabricatie conteaza ca masina e inafara garantiei ? . Am montat instalatie gpl si mi s-a spus clar ca am pierdut garantia la motor . Ce se va intampla in cazul meu ?
Problema respectiva nu tine de garantie si nici cu GPLul nu are legatura. Rechemari se fac si la masini de 5-8 ani de zile. Daca primesti scrisoare te duci si vezi ce parere au oamenii din service. Intreaba si ei la dacia etc.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Si daca e vechi nu mai greseste nimeni in fabricatie? Nu e problema de conceptie. ..................
Pai n-ar mai trebui sa greseasca nimeni in procesul de fabricatie dupa atatia de ani scos pe banda rulanta 1.2, pt ca stii de atata timp ce trebuie sa faci si ce nu.
da, probabil, pana se trezesc cativa sa reduca si mai mult costurile si nu pun piese renault, ci altele facute de ei, sau prin china/turcia, ca in ziua de azi oricine e mare inginer expert in motoare termice, cu valente de designer de piese.
motoarele 1.4 la fel. vechi de cand lumea, f. bune, pana s-au gandit romanasii sa nu puna pinioane renault la pompele de ulei, ci sinterom, ca doar si ei stiu sa faca un amarat de pinion si-l fac si mai ieftin. al dracu.
am fost ieri la auto marcus la verificare serie chiuloasa, au gasit ceva de genul 358, au spus ca nu e nici o problema cu semiconurile dar poti sa-i crezi pe cuvant? ar mai fi si o geana de ulei ce apare spre bord la imbinarea dintre capac culbutori si chiulosa, am mai strans 2-3 suruburi la service dar tot apare. n-am decat 4000km, e din dec2010. ceva pareri? multumesc
Am primit si eu scrisoarea, masina e un blackline 1,2 16v E5, fabricatie noiembrie 2010, am 5500 km
Ma duc luni sa vad care e treaba, ca oricum ma plictiseam si nu aveam ce face
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment