Sa intelegem ca tu ai un martor presiune ulei si unul pentru alerta schimb?
Martor Ulei Aprins
Collapse
X
-
Azi am fost la service pentru inlocuirea sondei dupa o saptamana de asteptare . Alta surpriza Mufa de conectare a piesei este rotunda si ce a de pe masina patrata . Astept in continuare , dar nu cred ca pot sa verific pentru ca nu mai este frig dimineata .
Comment
-
Originally posted by den60 View PostAzi am fost la service pentru inlocuirea sondei dupa o saptamana de asteptare . Alta surpriza Mufa de conectare a piesei este rotunda si ce a de pe masina patrata . Astept in continuare , dar nu cred ca pot sa verific pentru ca nu mai este frig dimineata .
Inuman.
Comment
-
Originally posted by lucian voi View PostBa este activ la anumite modele ,si chiar functioneaza.
Dupa ce se face schimbul de ulei se reseteaza ,,ti pedala de frana calcata pui contactul si apesi frana de 3 ori ceva de genul asta ,,scrie in carte.
Eu iti spun doar ca am facut deja peste 50k si nu s-a aprins inca si nici nu a fost resetat. La prima revizie chiar am intrebat daca fusese resetat acel contor si mi s-a spus ca nu este nimic de resetat pentru ca nu este activ
Masina este Laureate dci 55 kw fabricatie iun 2011
Comment
Comment