Martor Centura De Siguranta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor Centura De Siguranta

Salut,

Am si eu o curiozitate, exista vreo posibilitate ca la un Logan Laureat 1,2 16V - sa se activeze martorul pentru centurile de siguranta cand esti in miscare si nu ai centura pusa?

Ma intereseaza in mod special pentru scaunele din fata.

A incercat careva pana acum?

chiar, martorul e acolo , dar e degeaba, sunt curios la ce nivel de dotare se aprinde ... cred ca la nici-unul.
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

cei de la service mi-au zis ca nici macar nu are bec in spate... curiozitatea mea este mai mult daca sunt colegi pe forum care au facut modificari pe acolo si au reusit sa-l faca functional.

Comment

Dar la ce-ti trebuie? Nu-ti dai seama cand ai centura pusa?

Comment

Pentru chestia cu centura trebuie sa montezi pe bord ledul si rezistenta aferenta. De pe pinul 1 din conectorul gri al tabloului de bord iei o masa prin intrerupatorul de la centura (care, bine inteles lipseste si el). Mai mare daraua ca ocaua...
          [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

mai bine ar fi daca ar face galagie daca nu ai centura pusa, in special cel din dreapta fata!
            ledul nu e asa important

Comment

Se poate "imprumuta" galagia pe care o face cand deschizi usa si nu ai stins luminile Dar pentru pasager ti-ar mai trebui si un senzor de greutate in scaun ca altfel ar tipa si atunci cand mergi singur cu masina si nu ar fi prea placut.

Comment

S-a discutat un pic si aici.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google