Buna seara . Ma numesc Claudiu si imi pare sincer rau daca am gresit sau daca se intampla sa gresesc cu ceva . Nu o fac intentionat . Am si eu o problema . Aseara mi s a stins si ultima liniuta de la combustibil . Logic , s a aprins becu' si masina a intrat pe rezerva . Am fost la petrom , am alimentat de 40 de lei si nici un gand sa apara vre o liniuta sau sa se stinga becu' din bord. Acolo scrie ca am 12 litri ( cand faci 'smecheria' aia ) . Sunt destul de agitat decand cu problema asta si vreau sa stiu daca i s a mai intamplat cuiva .. Maine planuiesc sa plec pe ruta Calarasi-Constanta si nu vreau sa am vre o problema :| . Sper sa ma intelegi si poate incercati sa imi oferiti o solutie . As aprecia . Va multumesc mult si va urez o seara cat mai placuta .
Problema 'Rezerva ( Bord ) ' .
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Intra in meniul secret, apasa pe butonul de la ceasuri pana treci de meniul ala cu litrii din rezervor, apoi apare alt meniu cu niste zerouri, tine apasat pe butonul de la ceasuri pana se reseteaza(apare kilometrajul si acele se opresc, revenind la normal). Deobicei dupa operatiunea asta de resetare, apar liniutele la combustibil in bord.
Comment
-
Originally posted by poli View PostSi la mine a facut asa dar am avut noroc si a revenit la normal baga si tu mai multa benzina, a ramas blocat plutitoru din rezervor.
Comment
-
Originally posted by Claudiu0391 View PostCred ca adresez o intrebare nu prea buna .. Resetarea bordului trebuie sa o faca o persoana specializata in asa ceva nu?
Comment
Comment