Am si eu o problema cu masina ;am fost plecat in concediu si cind am venit am observat scurgere de ulei pe aparatoarea de la galeria de evacuare .Masiana are 12500km si in noiembrie 1 an. Ma gindesc ca nu ii normal. Mai are cineva aceasta problema.
Scurgere De Ulei
Collapse
X
-
sigur e ulei pt. ca aceasta problema o am si eu aproape de noua(2010).
am lasat-o asa s-a facut la un moment dat foarte urata din cauza prafului,nu s-a intins foarte mult semn ca numai uneori apare fenomenul,apoi am sters locul foarte bine si dupa o cursa de 1000km in vara asta a aparut din nou foarte firav ce-i drept.
practic la mine apare uneori,nu sunt scurgeri masive sunt vapori fini de ulei.
la tine problema e mai serioasa.se poate face pe garantie si sunt cam 2 ore de munca.
de luat foc nu cred ca vei lua(eu inca n-am luat,iar batrana dacie care pierdea si ea peste tot n-a luat,plus alte masini care au probleme similare).
si la unele 1.616v exista o problema similara.
sterge locul si vezi daca mai apare.
multa bafta la service,eu l-am evitat cu buna stiinta.
Comment
-
de la chiulasa cam greu sa fie ulei, doar daca e sparta. nu cred ca-i cazul, mai degraba o garnitura face fente, ori cea de chiulasa, ori cea de la capacul distributiei. as miza pe asta de la culbutori, daca e sa ne dam cu parereaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment