Piese Service Logan 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Piese Service Logan 1.2 16v

Salutare !

Detin un logan de 1.2 16v , masina cumparata de la reprezentanta Dacia din lunie iunie a acestui an . Pana acum nici o problema cu masinuta.

In viitor ce ma alarmeaza cel mai mult, este faptul ca pe site-urile de specialitate nu gasesc piese de schimb la motor ?!! doar filtre , si ce am mai gasit foarte greu un set de curea distributie si cam atat....nu am gasit spre ex. chit ambreiaj pe nicaieri sau alte piese care se vor cere a fi inlocuite in viitorul indepartat. Aveti idei unde pot gasii piese pentru acest motor , spre ex...pompa de apa. radioator racire , chit ambreiaj etc
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Salutare!!! Si in primul rand sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara interventii!

Radiatorul e la fel ca la alta motorizare pe benzina cred eu, daca nu cumva la fel la toate Loganurile sau chiar si Sandero... distributie imposibil sa nu gasesti la magazinele de piese, la fel si ambreiaj si orice alta piesa pt ca motorul asta o fi mai nou la Dacia dar la Renault este de multi ani... Stai linistit ca se gasesc piese, mai ales ca pana ajunge sa pice o sa mai dureze mult si cei cu piesele o sa isi updateze stocurile si furnizorii.
    Bafta!

Comment

e acelasi motor de la clio...

Comment

Nu inteleg de ce te agiti atat pentru piese....masina aia trebuie sa mearga mult pana va trebui sa schimbi ceva... repere identice cu Symbol sunt multe...asteapta sa se strice ceva si apoi gasim piesa mai ieftina (de obicei ceea de Dacia ...)

Comment

Cam scumpisoare piesele. Am dat 404ron pe chitul de distributie si 360ron pe pompa e apa.

Comment

Fratica abia ai cumparato si cauti piese de schimb?
            Bucurate de ia si dai calciie.

Comment

diferente piese alte modele logan

-filtru de ulei la logan 1.2 16v e diferit fata de cel de la 1.4 sau 1.6 ? pot folosi aceiasi cheie sa-l desfac?
              -filtru de aer de la 1.2 16v e diferit fata de cel de la 1.5 diesel ?
              -busonul de ulei difera fata de 1.4, adica pot folosi aceiasi cheie pentru golirea uleiului ?

Comment

Busonul, e la fel, poti folosi aceeasi cheie patrata sa-l desfaci, ca la 1.4/1.6 dacia 1310 etc... din cate stiu eu.
                Filtrele difera cel de aer cred ca e mai lung la diesel, si eu m-am interesat de lucrul asta pt ca mi s-a parut ca seamana, iar cel de ulei difer si el, are un diam mai mic la 1.2. Cu o cheie universala de filtre il desfaci.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google