Ulei Pt 1.2 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei Pt 1.2 16v

Salutare !

Se cam apropie revizia de un an de cand am luat masina , si trebuie sa ma duc la revizie.
    Vreau sa cumpar eu un ulei mai bun decat acel "Dacia Oil" , si sa ma duc cu toate cosumabilele cumparate de mine la revizie , ei urmand doar sa le schimbe.

Ce tip de ulei si ce brand imi recomandati pentru acest motor 1.2 16v pe care il am eu.

Eu locuiesc in Braila , daca stiti vreun service mai serios la care sa ma duc.

A si inca o intrebare , ce stiti de cauciucurile de iarna , pana cand este legal echiparea cu cauciucuri de iarna pe masina(pana la 1-martie sau dupa 30 martie nu mai este obligatoriu)
    Va multumesc !
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Nu te supara dar toate aceste intrebari isi pot afla raspuns pe topicurile dedicate. Pentru ulei avem aici;
    Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

Pentru anvelope de iarna, aici;

Sa pastram totusi cateva reguli.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

daca mai vrei garantie la masina, musai trebuie sa faci revizia la apan. este singurul service din braila autorizat de Dacia.
      anvelopele de iarna sunt obligatorii pe toata perioada anului doar cand carosabilul este acoperit cu gheata, polei, zapada etc.
      ulei poti sa folosesti marca Mobil1, Castrol edge, valvoline, iar ca vascozitate poti folosi 5w30, 0w40, 5w40.
      sigpic

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google