vrem poze...altminteri e indoielnica afirmatia...dar nu imposibila!
Viteza Economica 1.2 16v
Collapse
X
-
-
Daca e vorba de un traseu pe coborare serioasa nu mi se pare ceva exagerat (ceva gen balea lac la sibiu sau balea lac la curtea de arges - sa dau un exemplu aiurea).
De asemenea viteza aia de 80 probabil ca e mai mult un 65-70.
Originally posted by ZFMFLORIN View PostDar cand vine vorba de un drum lung, spre mare sau la ai mei (cam 340 km), prefer sa am un timp de condus mai mic si o viteza de deplasare buna, cam 110. Mai pe scurt un drum de 5 ore sa nu-l fac in 7, doar ca sa fac ceva economie. Intervine oboseala la volan , poate plictiseala, neatentia
Dar ramane problema cu plictiseala, pe mine cel putin ma cam deconecteaza daca merg mai incet decat merg in mod normalDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
-
Originally posted by Ampt View PostTe-am întrebat şi pe thred-ul de consum pentru motorul 1,2 16v, pe ce distanţă ai obţinut acest consum?
P.S C.B l-ai resetat în timpul mersului la viteza de 80 km/h cu care ai circulat?
Sper sa vad si la voi aceste consumuri. Am pus pozele pe thred-ul de consum 1.2.
Comment
-
Originally posted by TM-00-000 View PostSper sa vad si la voi aceste consumuri.
Dar eu am Diesel, aşa că nu vreau să fiu Off-topic.
P.S Oricum mă amuză consumurile acestea înregistrate pe distanţe de 70 de kilometri, drum la vale şi traseu parcurs Duminica la o oră când lumea mănâncă de prânz!
No offence!
P.P.S Presiunea în anvelope ai făcut-o şi tu măcar la 3 bari?
Comment
-
Tonul pe care l-ai folosit in aceasta postare e un pic cam jignitor.
1. Daca nu resetezi atata timp consumul, vor aparea erori (se mai reseteaza si singur), nu vei sti cat consuma urban si cat extraurban.
2. Drumul pe care l-am parcurs nu era la vale. Avea si urcusuri. Traficul era unul mediu iar viteza era de aproximativ 80km/h in afara si 50-55 in localitati (asa merge un om normal)
3. Presiunea anvelopelor era de 2.5 bari. E adevarat ca se poate umfla si pana la 5 bar, dar presiunea normala de de 2-2.5, in caz ca nu stiai.
Comment
-
Originally posted by Ampt View PostNo offence!
De la o presiune recomandată de 2 bar roţile faţă şi 2,2 bar roţile spate (eu cel puţin aşa am trecut pe eticheta de pe uşa şoferului), până la o presiune de 2,5 bar pe toate roţile este totuşi o diferenţă destul de mare.
Cu o asemenea presiune în roţi, maşina nu te cam zdruncină?
Comment
Comment