nu se uita nici dracu cand te duci la garantie si tu ai montat alarma+inchidere centralizata . ei schimba uleiu si filtrele se uita oleaca pe la table daca ai noroc poate pun si vreun tester pe masina si "pui mei si 85bani" platesti manopera si ai plecat .
A Montat Cineva Inchidere Centralizata La Noul Logan 2 .... 1.2 ACCESS!
Collapse
X
-
Originally posted by t0rquemada View PostEsti sigur ca la echipare E0 (cheala) BCM-ul(uch) stie sa actioneze actuatoarele(a se citi are relee)?
da stie sa actioneze actuatoarele am montat eu in reprezentanta ... cu conetori usi deschise : porbagaj si pasager ca varainta cheala are numai la sofer ... pe spate am sa-i montez eu ... cu mufe rapide ... dar cand se mai incalzeste afara!
Comment
-
@Tinuletz Confunzi BCM-ul(uch) cu alarma. Daca la tine actuatoare sunt legate la BCM ar trebui sa ai 3 fire in conectorul alb (cum te uiti la el, in mufa alba, in stanga jos primele 3 fire) de pe BCM, si butonul combinat avarii/inchidere/Led.
Daca Dacia a mentinut tendinta prezenta inca de la Logan ph2, atunci pe versiunile de baza s-au montat numai piesele strict necesare, aici intrand si piesele(relee & co.) din UCH, (BCM la Logan II).Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
[QUOTE=jonnie007;1560270]Tinuletz...cat te-a costat toata ingineria cu inchiderea centralizata si unde a fost montanta?[/QU
sa caut dosarul masinii si iti zic undeva la 12 mil ... cu actuatoare , alarma , montaj senzori usi deschise cam 10 milioane cu tot cu manopera dedeman BACAU
Comment
Comment