Vreau si eu sa stiu daca pot monta un subwoofer la un logan modelul nou , conectat la playerul masinii , cat m-ar costa si daca sa merg la dealer sau la altcineva?
Montare Subwoofer
Collapse
X
-
E posibil sa nu aiba nici fire in instalatia masinii, de la player pana la usile spate, verifici scotand burdurile de trecere spre usile spate si numarand firele(ex: Laureate> 2 inchidere, 2 geam, 2 difuzor).
De asemenea e posibil ca Plug&radio original sa nu stie de 4 difuzoare, respectiv de fader.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Adevarat, am uitat de acest aspect. Sincer, nu stiu cum arata player-ul de la varianta ambiance.
Daca e asa cum a spus Torq, cea mai buna solutie este un upgrade complet al sistemului audio. Operatie costisitoare in functie de preferinte. Nu cred ca merita sa pui subwoofer pe un sistem cu 2 cai si cu o calitate minima a sunetului.My Ride sigpic
Comment
-
nu prea cunosc masina , eu am un golf , dar a plecat tata cu el in Germania si mi-a ramas pe mana aceasta surpriza de logan .
PS : acesta este playerul masinii 2014-08-28 15.42.26.jpg
Comment
-
Apesi pe (12) Menu apoi cauti parametrii(setari?) audio si aici ar trebui sa ai Fader, daca ai poti verifica existenta firelor spre spate, ultimul pas fiind demontarea si proba iesirilor spate
in poza de mai jos echipare Laureate cu inchidere, difuzor si macara
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment