If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu o problema , am aceasta zgarietura pe lateral dreapta , nu este adanca , dar nici nu se sterge , are cam 30-35 de centimetri lungime , vreau si eu o idee ceva . Am atasat si cateva poze.
Un polish cu masina sau poti incerca si manual.
Speli masina, o stergi si apoi aplici cu o laveta din microfibra pasta de polish 3m fast cut xl sau ceva asemanator. Lasi sa se usuce si apoi stergi cu o laveta curata. Daca este nevoie repeti procesul.
Speli masina, o stergi si apoi aplici cu o laveta din microfibra pasta de polish 3m fast cut xl sau ceva asemanator. Lasi sa se usuce si apoi stergi cu o laveta curata. Daca este nevoie repeti procesul.
de unde pot cumpara pasta de polish? am spalat masina si am sters-o dar nimic..
EDIT ! am gasit pe net pasta , dar mi se pare cam mult 250 de ron pentru o mica zgarietura , o alternativa mai ieftina nu gasesc?
Last edited by CerbuNDaniel; 5 September 2014, 18:05.
Nu merge asa, am si eu o zgarietura pe bara din fata foarte fina si am dat cu pasta de polish si laveta de microfibra de mi-au iesit ochii si tot nu se ia. Trb cu polish nu cu laveta.
Probabil ai avut o pasta deaia din supermarket. Merge si polish manual garantat daca nu este adanca. Am avut si eu pe capota una de vreo 40 cm fina si am facut-o sa dispara asa.
Gasesti pe ingrijireauto.ro si varsat. Eu am cumparat din oras de la mine varsat 100g cu vreo 20 lei...
Probabil ai avut o pasta deaia din supermarket. Merge si polish manual garantat daca nu este adanca. Am avut si eu pe capota una de vreo 40 cm fina si am facut-o sa dispara asa.
Gasesti pe ingrijireauto.ro si varsat. Eu am cumparat din oras de la mine varsat 100g cu vreo 20 lei...
si la mine este la fel , foarte fina , si pur si simplu am incercat sa vad daca este adanca dar pare ca o linie trasa cu creta .
Este bun ? am nevoie de masina pt polish sau cumpar o laveta din aia de bucatarie? adica nu prea ma pricep , si nu vreau sa patez masina sau sa fac ceva si mai nasol
Da, este in regula cu laveta din microfibra pentru buffing. Nu incerca cu masina de polish pentru ca o sa-i faci mai mult rau. Si daca alegi sa o duci la cineva sa o polisheze sa ai grija pe cine alegi.
Ai PM!
Din poza se vede ca adancimea este pana la chit (grund) nu pana la tabla. Incearca cu un creion corector (10-15 lei, care este ca o carioca plina cu vopsea la culoarea masinii) sa pui vopseaua la loc si apoi cu o pasta abraziva polish (15lei) sa uniformizezi manual portiunea. Polish este si abraziv si neabraziv. Cel abraziv se foloseste la eliminarea zgarieturilor. Testezi intai pe o portiune mica si daca esti multumit continui pe toata zgarietura. Merge usor cu mana si nu trebuie frecat decat cateva miscari circulare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment