Cam cat ulei completezi la 1000 de km ?
Consum Ulei Logan 1.2 16v
Collapse
X
-
Originally posted by p.sebyy View PostSalutari tututor.
.In momentul schimbului de ulei, umplu pana la maxim, iar in 3 zile maxim, ajunge la jumatatea nivelului de pe joja
Originally posted by p.sebyy View Postdupa care in decursul a 10.000 de km mai completez restul de 300gr de la cei 4 litri cumparati la schimb si inca 1 litrusigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Oti sa-i faci tu reviziile la timp cu consumabile de calitate si nu vei avea probleme!! e normal sa-ti pape mult ulei dupa acel rulaj DACA pui ulei de care nici nu s-a auzit si-l ti in motor enorm de mult intre schimburi in regim de taxi.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostOti sa-i faci tu reviziile la timp cu consumabile de calitate si nu vei avea probleme!! e normal sa-ti pape mult ulei dupa acel rulaj DACA pui ulei de care nici nu s-a auzit si-l ti in motor enorm de mult intre schimburi in regim de taxi.
Comment
-
Sunt izolate !! am mai intrebat taximestristi care au acest motor si au zis ca n-au avut nici o problma pana acum desi au cam 300k cu ele DAR au pus ulei cat de cat bun gen ELF (5w..) schimbat in maxim 10.000 de km si numai filtru de ulei de origine .sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostOricum la 4000 km, nu prea avea ce schimb de ulei sa-i faca. Sper totusi ca aceste cazuri sa fie izolate, altfel pare sa nu mai fie atat de reusit acest motor.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Mai multe detalii despre reviziile facute in cati km s-au efectuat ? de care ulei/Filtru de ulei ai folosit ? L1 , L2 , GPL ?
Asa pot spune si eu ca-mi mananca 4l de ulei la 7000 de km daca nu vii cu mai multe detalii nu te crede nimeni.Last edited by prometheus; 29 February 2016, 17:39.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment