Am sa incerc sa ajung sa fac un drive test. Asa se spunea si de matiz ca ar fi submotorizat dar masina asta ma multumeste din plin mai ales in oras.
Discutii generale Logan 1.2 16V
Collapse
X
-
offtopic
Originally posted by condaru321 View Postsi motorina este mai scumpa ca benzina, deci nici o economie.
benzina era 5,25 ron. la Mol.Last edited by micutzu666; 4 March 2011, 17:12.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
La 1.4 MPI este 0, si cred ca la toate este la fel.Pe zi ce trece ma hotaresc sa incerc 1.2 versiunea Black Line.
@black_line ne luminezi si pe noi?
A 3-a oara te atentionez sa nu mai folosesti butonul "quote" cand raspunzi la ultimul post. Care parte n-o intelegi? Ai jos in "fundul" paginii casuta de mesaj rapid. scrii @cui_se_adreseaza: <mesaj_text>. E chiar asa de greu? La fiecare abatere de genul o sa primesti 1pct penalizare, la 5 cadouri ai vacanta 2 saptamani, automat.Last edited by Seba; 5 March 2011, 01:41.Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.
Comment
-
Black line vreau sa va spun ca este clar o varianta mai faina decat Laureat. Sa fiu sincer doua lucruri am vazut ca difera si anume nu mai are stripingul acela ornament central de pe usi, iar mocheta este de o calitate un pic mai slaba, in rest volan in pele (daca o fi piele, inca nu sunt sigur), mp3 cu satelit de comanda, vopseaua metalizata care intra in pret, ornamentele argintii de bord sunt lacuite, o tapiterie mai frumoasa. Aaa si vad ca au scos reglajul lombar, dar cred ca l-au scos si de pe Laureat, oricum eu unul nu-l foloseam, nu ma simteam bine.
Deci una peste alta black line este o varianta faina.Last edited by black_line; 5 March 2011, 09:19.
Comment
Comment