Cred ca e un lucru normal . E doar condensul de la apa care se scurge . Eu am observat la loganul 1.4 foarte clar , ramanea chiar apa multa sub masina . La loganul 1.2 n-am fost atent dar presupun ca se formeaza identic condensul .
Discutii generale Logan 1.2 16V
Collapse
X
-
salut, am avut ieri un accident cu loganu, aveti idee cat mar costa un radiator cu ac, 2 faruri, bara fata, bara de rezistenta din fata radiatorului si de indreptat capota?? daca repar masina in alt service decat Dacia Service imi anuleaza garantia?? masina am cumparat-o in iunie anul acesta
Comment
-
Sa va zic o poveste:
Cand mi-am luat 1.2-ul, o persoana, ma tot ,,batea la cap" ca de ce nu mi-am luat diesel, ca el nici nu stie de cand nu a mai alimentat, iar pe benzina consuma mult, mai ales 1.2 .
Imi explica el mie de economie, etc, iar acuma schimba a 2-a data injectoarele la el .
Comment
-
@Cezar: cu prima ocazie cand prind ceva ,,nou" si nu este despre 1.2, nu evit sa nu postez pe forum la colegii mei. Nu ma pot considera chiar fericit, mi-as fi dorit si eu un Touareg V10TDI, dar de cumparat, il cumparam, dar nu stiu ce faceam cu intretinerea lui .
Comment
-
@ CSH sa vezi tu cand pica injectoare la V10 TDI, si costa 1000 de euro bucata.... Saptamana trecuta a fost la atelierul unde lucrez eu un tuareg dinasta, am schimbat niste bucsaraie si alte minuni.... Si chiar a venit vorba de injectoare si cat sunt ele de scumpe... E bestiasla masina, dar cand incepi sa bagi bani in ea trebui sa ai buzunare adanci si pline...
Sa revenim la golanurile noastre, eu unul sunt multumit de masinuta, si consider ca am facut o alegere buna. Oferta actuala Dacia, cu Logan la 4000+3 tichete mi se pare cea mai tare pt cineva cu buget mai redus care vrea o masina noua.
Comment
-
Si mascariciu' (moskvich 1500) din '78 pe care l-am avut inainte, avea distribuitie pe lant, printre altele, dar tot l-am dat pe un logan...nu regret decat ca ala dupa 30 de ani arata si se misca mai bine decat loganul dupa 6 ani.Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
Comment