Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Buna! Care este cea mai buna varianta pentru o alarma auto? Mi-au spart masina de vreo 5 ori intr-un an si m-am cam plictisit de politie -> casco -> service. Vreau un model care sa descurajeze spargatorii. ( Nu las nimic in masina, dar este enervant sa mi se sparga masina ((((((( )

    Comment


    • Daca pretul mai mare nu reprezinta un impediment, alege una din gama Viper cu pager, te anunta el (in functie si de distanta la care ai masina parcata) prin vibratii/sunete ca se "petrece" ceva la masina.

      Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

      Comment


      • Originally posted by Loredana View Post
        Buna! Care este cea mai buna varianta pentru o alarma auto? Mi-au spart masina de vreo 5 ori intr-un an si m-am cam plictisit de politie -> casco -> service. Vreau un model care sa descurajeze spargatorii. ( Nu las nimic in masina, dar este enervant sa mi se sparga masina ((((((( )
        In ce zona locuiesti de sunt atatia hoti acolo? Cred ca trebe sa te inscrii in cartea recordurilor. Cumpara o alarma viper.

        Comment


        • Locuiesc in zona Diham. Dar se pare ca cei de la sectia 9 de politie freaca menta toata ziua. dupa atatea spargeri nu au nici macar un suspect. ca sa nu mai spun ca au reusit sa gaseasca amprente doar o singura data . si cum politia nu-si face treaba hotii se simt ca la ei acasa, se autoservesc mereu. Multumesc pt sfaturi. o sa caut o alarma recomandata de voi

          Comment


          • Recomand montarea unei camere de supraveghere ascunse care sa filmeze masina noaptea sau cand actioneaza hotii de obicei si imaginile sa le dai la politie. Asta ai putea sa faci si dupa montarea alarmei eventual si in masina ai putea sa camuflezi o astfel de camera si sa o lasi pornita sa inregistreze. Mama lor de javre...

            Comment


            • o alarma buna cu pager te anunta pe pager pe o distanta destul de mare(1km+) de fiecare data cand chitaie masina! desigur, costa mai mult decat una clasica!

              eu cred ca e mai bine sa nu lasi nimic in masina si nu are de ce sa ti-o sparga! fata de la casetofon sa o iei mereu din masina!

              o prostie a celor de la Dacia este ca poti descuia masina din butonul de pe consola centrala si in acest fel poti deschide portbagajul! cel putin asa e la a mea!
              eu am deconectat din mufa firul pentru deschiderea usilor! deci pot doar sa o incui din butonul de pe consola!

              Comment


              • Originally posted by piroman22 View Post
                Recomand montarea unei camere de supraveghere ascunse care sa filmeze masina noaptea sau cand actioneaza hotii de obicei si imaginile sa le dai la politie. Asta ai putea sa faci si dupa montarea alarmei eventual si in masina ai putea sa camuflezi o astfel de camera si sa o lasi pornita sa inregistreze. Mama lor de javre...
                Poate nu isi permite asa ceva. Asta cam costa, plus ca trebe sa aiba si ir. daca e intuneric. E important si unde o parchezi. E bine sa pui masina la lumina si undeva unde circula oameni. Alarma e obligatorie. Cele mai cautate masini sunt cele fara sistem de alarma.

                Comment


                • alarma o sa-i pun cu siguranta. cel mai proabil cea recomandata de voi : viper cu pager. cat despre locul de parcare, am loc platit, stalpul de iluminat este la vreo 2-3 masini si se cam circula pe acolo. camera de filmat nu pot pune deoarece nu este pe partea cu apartamentul, deci nu o vad. Camera de filmat din interiorul masinii cred ca ar costa cam mult si nu stiu in ce masura vor fi luate in considerare imaginile drept dovezi . asa ca ... daca o mai sparg si cu alarma nu imi mai ramane decat sa-mi iau alta masina ... loganurile PH2 sunt preferatele hotilor, in curand nu o sa mai fie preferatele romanilor

                  Comment


                  • pune una ieftina cu led de avertizare la vedere si atat.
                    si mie mi-au spart masina o data anul trecut.mi-am montat o alarma maat ,a costat 200 lei cu montaj, iar de atunci n-am mai avut probleme.
                    recomand si antifurturi la roti.

                    Comment


                    • polizorul nostru 1.2 16v are EGR?

                      am vazut la un opel astra 1.6 16v cum ca are! si ma gandeam daca are si 1.2-ul de pe logan!

                      stie cineva?

                      Comment


                      • egr stiu ca.i la diesel.eniuei.dandana mare,ep2 pt mine.dau sa plec,baterie buna,nu pornea.de vreo 3 ori am dat la automat..am obs ca puţea a benzina ma dau jos,observ ca acea barbiţa era tocata,bucati pe jos,dar sub masina era pata de benzina..cred ca,cainii au alergat dupa pisici..se poate sa fi ros vreo conducta ce alim cu benz? Din ce e facuta acea conducta?se vede atarnand o teaca de plastic si se vede parca un fir iesind din teaca.o voi tracta la service..e si vremea de kkt
                        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

                        Comment


                        • Eu aveam EGR la Chevrolet Aveo 1.2 benzina. Stiu ca era o mare pacoste, mereu tremura masina la mers constant, si ii lua si din cuplu la turatii joase.
                          Ajunsesem sa merg cu mufa scoasa, si masina mergea perfect (bujiile aveau exact acea culoare rosiatica), dar din pacate se aprindea becul de avarie din bord.

                          Comment


                          • Deci mare grija cei ce aveti modelele mai chele.La service la o prima constatare..conducta ce aduce benzina din rezervor mancata,barbita aceia,element aerodinamic ros,plus banuiesc ca si cablul de launul din injectoare stricat,rupt!!Fara acea barbitza,cred ca voi plati cam 5 mil la servie.Am lasat masina la Daco...
                            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

                            Comment


                            • Poti sa detaliezi un pic... Sincer nu am inteles mare lucru in afara de conducta de benzina roasa de caini... O poza ceva se poate? De ce doar la masinile chele se poate intampla asta? Celelalte au cumva vreo protectie suplimentara?!?

                              Comment


                              • probabil modelul chel nu are scut

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google