Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vin cu o lamurire -e un topic dedicat exclusiv celor care au tipul asta de motorizare pentru a-si spune parerea. Imi este greu sa urmaresc un subiect si cred ca si celorlalti cind se discuta multe lucruri care nu au mare legastura cu masina (cutia de viteze care e sau nu e pe alte modele, etc.).

    nu mai folosi "quote" cand raspunzi la ultimul post!
    Last edited by Seba; 12 January 2010, 17:25.

    Comment


    • pai, dom'le, dizalul are 200Nm cuplu, 1.2 are 105 sau 107Nm. normal ca-s mult mai lungi rapoartele. oricum, vad ca ai deschis un nou topic, tot de discutii generale despre 1.2_16v. cum nu exista pana acum nimic specific acestei motorizari, topicurile vor fi unite. pe viitor, cand vreti sa discutati ceva specific, deschideti topic dedicat. de exemplu, pt consum, pt cutia de viteza, pt tuning motor, pt mama dracului. asa cum toti la gramada 1.4-1.6-1.616v-dci70-dci85 putem discuta pe aceleasi topicuri despre tuning caroserie, arcuri sport, etc, asa va rog si pe cei cu 1.2 sa faceti. e o motorizare noua in gama dacia, dar sa fim seriosi, nu e vreun motor stiintifico-fantastic, care sa necesite o atentie speciala. suntem "la gramada", in anumite limite (cum am zis, pot fi topicuri dedicate pe diferite probleme, pe tuning de performanta, etc), dar discutiile generale raman discutii generale. nu vad rostul a 3-4 topicuri de pareri generale despre orice tip de motorizare, nu doar de 1.2 in special.

      update de situatie: cele doua topicuri de discutii generale unu-doi-saispe-volti au fost merge-uite. va rog deschideti topicuri deidcate pt chestii specifice. altfel, repet, tot ce tine de discutii generale, va fi merge-uit cu acest topic. mersi de intelegere. daca vreti, va pot ajuta cu deschiderea unor topicuri de genul "consum 1.2_16v", unde sa vorbiti numai despre consum, sau "asemanari-deosebiri 1.2-1.4", unde puteti vorbi despre orice vreti relativ la 1.2 si 1.4...
      Last edited by Seba; 12 January 2010, 17:24.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • seba , sa vrut topic special , s`o puna de`o rascoala , contra la restu motoarelor din gama dacia
        scuze , da nu m`am putut abtine.
        si ca sa fiu si on- abia astept sa merg cu un logan de 1.2.
        ma`ti facut curios tare

        Comment


        • Din pacate administratorul nostru vrea sa ne amestece pe toti. Eu vroiam sa discut strict cu proprietarii de 1,2 pe probleme legate de masinile lor. Asa e o varza generala si amestecam cutii de viteze (profund neinteresant) cu pareri ale proprietarilor despre cum merge masina.

          Speram sa am un loc unde sa discut exact ce ma intereseaza pe mine si pe ceilalti legat de masina asta.

          PS Sper sa nu aud replica autohtona "daca nu-ti convine du-te in alta parte".
          Din pacate se pare ca cel ce ne administreaza nu a inteles ca topicul facut de mine era doar pentru parerile proprietarilor legate strict de masina si nu de discutii generale. Cred ca tuturor celorlalti le-ar fi facut bine o astfel de discutie constructiva daca vroiau sa afle ceva despre masina asta.
          Last edited by andrei_nsts; 12 January 2010, 22:34.

          Comment


          • nu ma confundati cu administratorul; ala e unu cu numele scris cu rosu, mare sef de trib, de felul lui
            nu am zis sa nu faceti topicuri, dar denumiti-le clar sa stie omul ce sa posteze pe el. daca voi faceti 4 topicuri cu numele "logan 1.2_16v" asteptati-va sa fie unite ori de cate ori apare unul cu acelasi nume cu un alt topic deja existent. n-am zis sa nu faceti topicuri, sa fie varza. tocmai ca am cerut sa va organizati un pic. cred ca vrem de fapt acelasi lucru, dar nu reusim sa ne intelegem. la toate motorizarile exista topic de discutii generale. fiecare scrie ce-i trece prin cap. dar la fel, pt fiecare motorizare exista topic de pareri, de consum, de probleme, de tuning specific, etc.
            andrei, vino cu o chestie clara, pt inceput sa zicem 2-3 topicuri si n-o sa fie probleme in sensul ca nu vi se aproba topicurile. nu suntem absurzi. stiu ca sunteti la inceput, de aia v-am spus cum trebuie sa va organizati coltul vostru de forum. nu cred ca e ceva de neimaginat sa aveti o structura clara si oarecum asemanatoare cu celelalte motorizari, cu titluri clare, nu 16 topicuri care sa se numeasca "1.2_16volti".
            acum cred ca e clar. fiindca topicul asta deja incepe safie "varza", il redenumim "discutii generale 1.2_16v" si prin urmare, andrei, o sa deschid un topic "pareri de la posesori 1.2_16v".
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment


            • Am receptionat ideea. Multumesc pentru intelegere Seba.

              Comment


              • vezi ca ma risc sa deschid "viteza maxima 1.2_16v". sa vedem cand veti atinge recordul celor cu 1.4mpi, 2 foi. 2foi=200km/h, pt cei "neinitiati" intr-ale berbecariilor
                acolo sa vezi in cateva luni avioane cu motor cat o sticla de cola
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                Comment


                • Scuze de offtopic, Seba vezi ca o sticla de cola are 2,5 l.

                  Comment


                  • in perioada de sarbatori,fie ele pascale sau craciunul are 2.5l,in rest sunt la 2l...scuzati off si la mine,dar simteam nevoia sa fac aceasta precizare!

                    Comment


                    • voi n-ati baut niciodata cola la litru? e'te la ei, carcotasii, cum sarira...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                      Comment


                      • Asta cu cola este buna )

                        Comment


                        • ai vazut ca deja s-au atins 190 pe autostrada cu motorul asta de 1.2? ziceati ca bat campii, dar uite ca se poate. bine, cica twingo ar merge peste 200 cu doar 75 de cai...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                          Comment


                          • Nu stiu daca cei 190 de pe bord sau GPS erau reali. In general eu mi-am masurat viteza la masina (nu la Logan ci la Fiat) unde 50 de km/h erau de fapt 45 km/h iar 70 km/h erau cam 64 km/h. Nu stiu nici daca gps-ul e corect.
                            Stiu insa ca majoritatea masinilor au vitezometre care nu indica corect viteza. Deci e posibil ca 190 de pe bor sa fie 170 sau mai putini.

                            Comment


                            • Astazi dimineata m-am chinuit 5 minute sa pornesc motorul. Masina are o luna si o saptamana si 1000 km parcursi . Chestia asta deja ma nemultumeste. Cum adica sa nu porneasca dupa o noapte cu -27gC? Prima bila neagra pentru 1.2 16v din partea mea.
                              Sunt curios cum s-au comportat alte loganuri 1.2 din Iasi sau alte zone afectate de codul portocaliu de ger

                              Comment


                              • A mea a pornit la prima cheie la -26 dar s-a balbait un pic pana s-a stabilizat relantiul.
                                Da niste detalii, cum au decurs cele 5 minute? Ai dat la cheie 5 minute?
                                Poate ai bateria descarcata, poate motorul fiind in rodaj are frecari mai mari.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google