Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am comandat si eu un Logan 1.2 16V E5 si azi am primit confirmarea ca imi va fi livrat pe data de 21 septembrie. Sunt super incantat si parca nu mai am rabdare sa vina... Mi-am programat si restanta, de o saptamana, din concediu dupa 22... asa ca pica la fix venirea masinutei. Am inteles ca dupa 10 zile vine si cartea de identitate si abia apoi pot sa ii fac certificatul de inmatriculare.
    Intreabarea mea este daca pot sa circul cu ea prin tara in tot acest timp? Pentru ca as vrea sa o scot la drum intins pentru rodajul din prima mie de km.
    Multumesc anticipat de raspunsuri.

Comment

• Cind ai platit avnsul la masinuta?

Comment

• Pe 18 august l-am platit. Si tineam neaparat sa imi vina masina pana in 22 septembrie ca sa ma pot bucura de ea in concediu.

Comment

• Originally posted by suhoiviper View Post
          Am comandat si eu un Logan 1.2 16V E5 si azi am primit confirmarea ca imi va fi livrat pe data de 21 septembrie. Sunt super incantat si parca nu mai am rabdare sa vina... Mi-am programat si restanta, de o saptamana, din concediu dupa 22... asa ca pica la fix venirea masinutei. Am inteles ca dupa 10 zile vine si cartea de identitate si abia apoi pot sa ii fac certificatul de inmatriculare.
          Intreabarea mea este daca pot sa circul cu ea prin tara in tot acest timp? Pentru ca as vrea sa o scot la drum intins pentru rodajul din prima mie de km.
          Multumesc anticipat de raspunsuri.
          Ai 30 de zile voie sa circuli cu numnerele rosii,asa ca Drum bun!!
          CT-97-VIPsigpic

Comment

• S-o folosesti sanatos (vre-un milion de km!)!

Comment

• Originally posted by ahorn View Post
              Salutare,

Am si eu intrebare pentru DaNuTZ1988, deoarece vad ca lucreaza la Dacia. Ai idee cand apar motorizarile pentru Logan 1.6 16V euro 5 la vanzare, in aceasta toamna sau de la 1 ianuarie 2011? Stiu ca este un thread pentru 1,2 16V, dar cred ca este printre putinele persoane care pot da un raspuns cat mai aproape de adevar. Scuze pentru off topic, dar ma intereseaza achizitionarea unui 1.6 16V si din ce am citit pe net am inteles ca se va fabrica din aceasta toamna, dar cand am intrebat pe la reprezentante daca apare la vanzare in perioada urmatoare, am observat o ceata totala.
              Inca nu-ti pot da un raspuns la aceasta intrebare,s-au facut cateva masini 1.6/1.616v euro 5 in iulie,insa acum nu am mai facut niciuna si nu am mai auzit nimic,1.4 va iesi din fabricatie la sfarsitul anului,asteptam noile modele acum.
              Bravo @suhoiviper ,ai facut o alegere buna dupa parerea mea.asa sunt si eu,abia astept sa intre in fabricatie sa stau dupa ea sa iasa foarte bine si apoi sa fac plimbari prin tara. Ce varianta de echipare ai luat? este foarte bine daca o iei asa repede,s-au facut foarte multe saptamana asta.
              Ce m-am certat ieri cu unu la servici care are 1.4 cand a auzit ca-mi iau 1.2 16v,zicea ca 1.2-urile sunt cele mai proaste motoare facute vreodata ,ca mori cu ele in coasta si multe prostii dastea,l-am lasat in pace ca-l trozneam daca ma mai enerva mult. m-am dus in parcul de masini ca eram sofer la realinieri si am prins chiar un 1.2 si zbarnaia
              Last edited by DaNuTz1988; 11 September 2010, 11:34.

Comment

• @DaNuTz1988 Stii cumva, motoarele care raman se vor fabrica aici sau vor fi aduse tot din spania?

Comment

• la LOGAN 1.2 16V, cine stie cum e proiectat sistemul de recirculare a gazelor ( corpul clapeta +clapeta de acceleratie si motorasul bypass)?
                  e cumva ca la 1.4 8v ? sau e diferit conceput?

Comment

• Originally posted by VonRundstedt View Post
                    @DaNuTz1988 Stii cumva, motoarele care raman se vor fabrica aici sau vor fi aduse tot din spania?
                    Cum adica "motoarele care raman"
                    Motoarele se fac la noi,nu se mai aduc din Spania,de acolo se mai aduc doar cateva componente.

@Ygi_07 cred ca este la fel ca la 1.6 16v ,nu stiu sigur asta.
                    Last edited by DaNuTz1988; 11 September 2010, 14:12.

Comment

• DaNuTZ1988 multumesc pentru raspuns. Iti doresc sa te bucuri de 1.2 16V pe care ti l-ai cumparat/comandat. Si eu m-am gandit initial la unul, dar m-am indreptat spre 1.6.

Comment

• danutz, scuze toate motoarele, sau care dintre ele, eu stiu ca se fac 6 motoare la noi, dar nu stiu care;
                        doar o curiozitate.
                        mersi

Comment

• @DaNuTz1988 - varianta comandata este Logan Ambiance 1.2 16V 75 CP E5 din motive financiare vadite (creditul la casa nu imi mai permite sa imi mai fac altul!!!). O iau cu banii jos si am ales Dacia pentru ca mi se pare ca raportul pret/calitate/spatiu interior este cel mai bun!
                          In alta ordine de idei... abia astept sa ma intorc din concediu si sa va spun impresiile dupa primii 1.000 km! Apropos trebuie sa ma mai duc cu ea la verificare dupa prima mie de km?

Comment

• 1 an sau 20000km
                            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• motorul de 1.2 16v,nu este spania ,nici turcia nici romania.este made in france.
                              ma refer strict la motor fara anexe.
                              pt. cunoscatori.

Comment

• Originally posted by ahorn View Post
                                DaNuTZ1988 multumesc pentru raspuns. Iti doresc sa te bucuri de 1.2 16V pe care ti l-ai cumparat/comandat. Si eu m-am gandit initial la unul, dar m-am indreptat spre 1.6.
                                Multumesc,astazi mi-a iesit masinuta,poimane o trimit catre dealer,iar saptamana viitoare ma duc s-o ridic(atunci am diferenta de bani,achit cash). Si eu am vrut 1.6 ,dar taxa de prima inmatriculare mare(3300ron).
                                @suhoiviper nu te duci cu ea la nici o verficare dupa 1000km,te duci numai daca ai ceva probleme ,desi nu-ti doresc,cum a zis @micutzu666 mai sus.
                                Last edited by DaNuTz1988; 13 September 2010, 21:48.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google