Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se apropie anul si am doar 4000km.Ma duc la revizie ,parca vad la aia mistouri prin service Asta e cand le plimbi cand pe una cand pe alta.Tata e de vina
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Stau si ma minunez......Cum e posibil fratilor sa platesti taxa de ptima inmatriculare la Logan nou de 1.6 - 3300 ron?????

Eu pana la urma mi-am luat Focus break din afara si platesc tot la 1.6, 1490 ron taxa aia de kakao.

Traim in tara lui kokos

Comment

• am facut programarea pentru revizie.Ce e curios ca nu au comentat nimic cand am spus ca vin eu cu piesele mele si banuiesc si de ce.manopera pentru piesele aduse de client este mai mare cam 1 mil nu stiu dc cu tva sau nu.Ei oricum nu vor iesi in pierdere.

Comment

• micutzu666, dar per total cu cat iesi mai ieftin daca vii cu piesele tale ?

Comment

• Nu am facut un calcul,dar sigur piesele aduse de tine sunt mai ieftine ca cele din service.O sa ma interesez si cand termin cu revizia postez aici impresiile.

Comment

• Important este daca sunt sau nu mai ieftine cu 1 milion )

Comment

• Pai la o revizie de un an, ce piese poti aduce, pe langa ulei? Filtru de aer si de ulei? Sau sunt mai multe?
                sigpic

Comment

• 1 mil poate fi pe ora manopera.Eu stiu cat baga ei manopera.Da cele 3 sunt, 150 ron ulei max plus filtre 50 sa zic 60.O fi 230 sa zic piesele si restul manopera.Ideea era ca nu-ti spun ca manopera difera daca iti aduci tu piesele.

Comment

• deci voi vorbiti serios ca 3300 ron taxa de inmatriculare la un 1,6 nou ? ai de capu meu daca e adevarat ..... stie careva cat e la 1,2 1,4 si 1,5 ??
                    ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• 1.2 e zero lei dar nu pentru mult timp,iar de 1600 am intrebat o gagica cei drept peltica de la reprez si mi a spus ca e ~700 euro taxa.la celelalte va fi un pic mai putin.
                      Last edited by micutzu666; 14 September 2010, 12:39.

Comment

• La 1.4 este vreo 450 de euro. Cautati pe net ca sunt calculatoare de taxa ...

Comment

• Oare cit este casco simplu (fara asigurare persoane) si cu fransiza pentru un Logan Black Line cu motor 1.2?

Nu de alta dar pe calculator online de casco am avut valori intre 279 de euro si 580 de euro... Nu mai inteleg nimik!
                          Last edited by alinlucian; 14 September 2010, 14:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• alinlucian, unde anume ai gasit calculatorul asta ? Il vreau si eu !

Eu unul nu m-as baga la franciza, trebuie sa platesti 100 de euro fiecare intrare in service...

Comment

• hahahaha... pe strada sigur nu! "Guugleaza si tu world wide weBu' "...

Comment

• La 1.2 euro 4 taxa de prima inmatriculare e 1550

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google