se apropie anul si am doar 4000km.Ma duc la revizie ,parca vad la aia mistouri prin service Asta e cand le plimbi cand pe una cand pe alta.Tata e de vina
Discutii generale Logan 1.2 16V
Collapse
X
-
am facut programarea pentru revizie.Ce e curios ca nu au comentat nimic cand am spus ca vin eu cu piesele mele si banuiesc si de ce.manopera pentru piesele aduse de client este mai mare cam 1 mil nu stiu dc cu tva sau nu.Ei oricum nu vor iesi in pierdere.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
1 mil poate fi pe ora manopera.Eu stiu cat baga ei manopera.Da cele 3 sunt, 150 ron ulei max plus filtre 50 sa zic 60.O fi 230 sa zic piesele si restul manopera.Ideea era ca nu-ti spun ca manopera difera daca iti aduci tu piesele.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
1.2 e zero lei dar nu pentru mult timp,iar de 1600 am intrebat o gagica cei drept peltica de la reprez si mi a spus ca e ~700 euro taxa.la celelalte va fi un pic mai putin.Last edited by micutzu666; 14 September 2010, 12:39.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
Comment