If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Este exclus sa fie atat de mult! La 1.4 E4 era 496 Euro... deci nu are cum sa fie mai mare de suma asta!!!
Poate asa va fi dupa 01.01.2011, dar in nici un caz nu e atat acum!!!
am facut programarea pentru revizie.Ce e curios ca nu au comentat nimic cand am spus ca vin eu cu piesele mele si banuiesc si de ce.manopera pentru piesele aduse de client este mai mare cam 1 mil nu stiu dc cu tva sau nu.Ei oricum nu vor iesi in pierdere.
Revizia de 1 an costa 270 lei cu ulei dacia. Au la alegere si Elf sau Mobil1 dar e putin mai scump cica. Iti dau voie sa vii cu uleiul tau, dar cica nu iesi mai ieftin.
Salutare,sunt nou pe forumu loganclub si as avea o lamurire daca nu va suparati.Stie cumva din intamplare de ce pe site-ul oficial Dacia,Loganul cu nivelul de echipare Laureate 1.2 16V Euro 5,fara vopsea metalizata+trei tichete rabla costa 5300 E iar cei de la dealerul local imi spun ca de fapt aceiasi masina costa de fapt 5750 E+trei tichete rabla?Stie cumva,cineva care este de fapt pretul real al masinii?
Exact cum stiam si eu.Totusi la dealerul local(Sibiu) masina asta costa 5750+3 tichete.A incercat dominsoara de acolo sa se justifice cumva,sa-mi explice cum ca ala ar fi motor cu euro 4(1.2 16V euro 4,parca nu exista motorizarea asta pe Dacia,ea fiind disponibila doar la Renault-uri,sau cel putin asa stiu eu).Sa speram totusi ca se va rezolva problema.Maine ma duc sa o comand
cos.t, de unde ai informatia despre "300 euro remiza luna sept" ?
AndyX, daca ai vazut pe site-ul Dacia pretul de 5300 de euro pentru Laureat 1.2 16V la sectiunea Oferte Speciale --> Logan sa stii ca este vorba despre oferta destocaj. Adica la acel pret se vand vehicule aflate pe stoc ( din ce am inteles de pe-aici au motorizari euro 4 si trebuie sa platesti taxa de prima inmatriculare la ele ).
Deci pana la urma chiar exista motorizarile de 1.2 16 E4 si pe Dacia.Ciudat e ca nicaieri pe site nu pomenesc nimic baietii de motoarele astea.Cand te duci la configurator motorul unic de 1.2 16V este E5,asa ca trebuie cumva sa visezi inainte ca mai exista si E4 la ei.Tipic romanesc.
Multumesc pentru raspunsuri tuturor si o seara placuta !
Da, exista, si eu tot de pe forum am aflat. Pana la urma, daca iei in considerare taxa de prima inmatriculare, E4+taxa=E5. Singurul avantaj ar fi ca ridici masina pe loc...
Pai pana in iunie s-au fabricat 1.2 16v euro4 ,din iulie se fabrica euro5. Pe configurator apar euro 5 pentru ca astea se fabrica acum , ce mai au dealer-ii euro4 au ramas nevandute si fac o reducere.
Last edited by DaNuTz1988; 16 September 2010, 07:58.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment