Off ! mumus referitor la acel furtun care este in cutia filtrului de aer am fazut la un nene cu o supernova carcasa si filtrul de aer naclait de uleiul "scuipat" prin acel furtunas, oare dc?!
Discutii generale Logan 1.2 16V
Collapse
X
-
eu am un filtru pus direct pe admisie..acel furtunas il am liber acum acolo..si nu iese pucatura de ulei prin el... posibil ca super nova aia sa fi fost varza???Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Schimb ulei si filtru
Salut. Am 10200km cu Loganul meu motor 1.2 si as vrea sa stiu daca filtrul de ulei este similar cu cel al motorizarii 1.4. Am sunat la un dealer si mi sa spus ca pot venii cu uleiul si filtrul meu sau il pot folosi pe al lor Dacia. Daca vin eu cu ulei si filtru ma costa doar 40RON manopera. Am doar 4 luni jumate cu masina asa ca nu fac revizia dar vreau sa schimb uleiul macar acum la 10000km si apoi la 20k -40k etc. Ce ulei recomandati?
Comment
-
Cost manopera
La AMG pe soseaua Pantelimon. Nu este inclusa toata revizia ci doar schimbul de ulei si de filtru ulei. E cu tot cu TVA. Sper sa nu imi dea teapa si sa apara altceva pe factura.
Filtrul cred ca il iau de la ei ca nu gasesc nicaieri daca e sau nu similar cu cel folosit la motorul de 1.4. La ulei sunt inca in dilema. As opta pentru Mobil S 5W40.
Comment
-
Originally posted by paul_jn1 View PostLa AMG pe soseaua Pantelimon. Nu este inclusa toata revizia ci doar schimbul de ulei si de filtru ulei. E cu tot cu TVA. Sper sa nu imi dea teapa si sa apara altceva pe factura.
Filtrul cred ca il iau de la ei ca nu gasesc nicaieri daca e sau nu similar cu cel folosit la motorul de 1.4. La ulei sunt inca in dilema. As opta pentru Mobil S 5W40.
Comment
-
Castrol Magnetics nu este sintetic 100% si am prieteni care au neplaceri cu el (le consuma ulei cu toate ca au putini km <sub 50k>). Castrol EDGE e scump, sintetic 100% dar nu am auzit foarte multe despre el. Eu am avut Matiz si au ramas surprinsi mecanicii ca nu consuma pic de ulei la 93.000 km. Am folosit doar Mobil Super 3000 5W40. O singura data am folosit Valvoline Sync 5W40 parca (sau 30).
Comment
Comment