Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Obsolete View Post
    E cel mai bine sa mergi la service pt probleme la frana/directie. Nu e de joaca cu asta. Iar daca masina e in garantie, de ce nu te-ai duce? Stai acolo pe capul lor sa desfaca, sa se uite, sa verifice....
    Asa am sa fac - multumesc de raspuns.

Comment

• Originally posted by fanrenault View Post
      La renault mai este 1.2 tce de 105 cai ,la skoda/volkswagen e tsi ,tot 105 cai.Motoare faine ,pe logan as fi vrut sa bage tce de 105 cai
      eeeeeeeei pana o sa mai avem si noi 1,2 TSI, 105 CAI PE LOGAN,,,,,,,,,,,,,O MAI CURGE MULTA APA PE DUNARE...............NUMAI BINE!

Comment

• Am dat comanda de logan 1.2 16v, dar mi-am schimbat pe loc parerea si am vrut 1.6 16v, dar pacat ca dealerul mi-a zis ca 1.6 16v nu se mai fabrica.

Comment

• cum de nu se mai fabrica?ciudat!!
          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Deci ai dat comanda si astepti sa-ti vina masina, desi te-ai cam razgandit. De ce te-ai razgandit?
            Nu se mai fabrica euro4 nici un model de motor decat cel de 1.2 16V. De la anul se reia productia, dar cu norme de euro5
            Atta boy!

Comment

• Deci o sa bage 1.6 16v de 110 cai euro 5

Ala de 110 cai o sa fuga mai brutal
              Last edited by fanrenault; 22 October 2010, 15:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu am prins o stire la radio cum ca au inceput sa produca 1.6 16v, 1.6 MPI si 15.dci de 85 de cai cu euro 5, inca de saptamana trecuta...

Eu nu prea cred ca au luat o pauza de produs motoare pana la anul....
                sigpic

Comment

• Ar fi aiurea,daca nu ar mai produce pana la anul.Adica iti baga pana la anul pe gat numai unu2 16v?Buna ziua VREAU 1,6 16V.NU avem domne dar va dam 1,2 ca i la oferta.
                  Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Originally posted by littlefox View Post
                    Deci ai dat comanda si astepti sa-ti vina masina, desi te-ai cam razgandit. De ce te-ai razgandit?
                    Nu se mai fabrica euro4 nici un model de motor decat cel de 1.2 16V. De la anul se reia productia, dar cu norme de euro5
                    Pai am vb cu un prieten care a avut 1.5DCi ,iar acum si-a luat 1.2 16v, si a zis ca este foarte slab, trebuie turat tare sa se miste , etc ,etc.
                    Si de aceea am vrut sa imi i-au 1.6 16v. Dupa care am sunat dealerul ca nu mai vreau 1.2 16v, ci 1.6 16v, la care el a zis: ,,Nu mai este 1.6 16v, nu mai este nici unul pe stock, si nici nu se mai fabrica". Deci nu am de ales. Raman la 1.2

Comment

• Produc euro4 si deci 1.6 16V si 1.5dci dar numai ptr export(care nu au obligatoriu in lege sa fie euro5 masinile noi)
                      Atta boy!

Comment

• Am ramas foarte dezamagit.

Comment

• Ai ramas dezamagit? Amana comanda pana se fabrica ce doresti si cu asta basta!
                          Cred ca te-ai nascut balanta... ca numai ele sunt cele mai nehotarate dintre toate zodiile!

Comment

• Nu sunt balanta, dar cand aud un prieten despre 1.2 care nu ii place, imi schimb parerea .
                            Nu pot amana, caci 23 Noiembrie se apropie si pierd 2000 euro , 700 dau pe tichete ), iar 1.6 16v nu mai este.
                            Si ce PASSAT am gasit la 8000 neg , adus din Germania, inmatriculat cu 42.000km, din 2008, 1.9TDI .

Nu am vazut decat un singur LOGAN 1.2 16V la My ride. Daca mai sunt va rog sa imi dati link-ul:

Scz de off-topic
                            Last edited by CSH; 22 October 2010, 16:29.

Comment

• Hai frate ca ne-ai inebunit cu nehotararea ta. Ai luat o decizie, be a man and stick with it ! :P

Comment

• Originally posted by CSH View Post
                                Nu sunt balanta, dar cand aud un prieten despre 1.2 care nu ii place, imi schimb parerea .
                                Nu pot amana, caci 23 Noiembrie se apropie si pierd 2000 euro , 700 dau pe tichete ), iar 1.6 16v nu mai este.
                                Si ce PASSAT am gasit la 8000 neg , adus din Germania, inmatriculat cu 42.000km, din 2008, 1.9TDI .

Nu am vazut decat un singur LOGAN 1.2 16V la My ride. Daca mai sunt va rog sa imi dati link-ul:

Scz de off-topic
                                Nu vreau sa te superi pe mine, dar :
                                "PASSAT am gasit la 8000 neg , adus din Germania, inmatriculat cu 42.000km, din 2008, 1.9TDI"
                                nu imi suna a lucru "curat", decat daca il cunosti pe fostul proprietar din Germania. Nemtii nu isi iau TDI ca sa faca ~20.000 km pe an .... parerea mea.

Legat de 1.2 16v, nu e masina de curse, dar te misti cu ea. Fiecare cu nevoile lui. Ca sa nu vorbim ca nu poti compara Logan cu Passat.

Respect!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google