Ia-ti passat ce mai astepti...Asa-i ca-i visul tau?
Discutii generale Logan 1.2 16V
Collapse
X
-
Daca ai auzit pareri bune despre 1.4 (despre putere etc), aceleasi pareri sunt valabile si pt. 1.2 (doar au aceleasi performante)......................sa nu iti faci parerea despre motor din auzite de la un prieten care a auzit la randul sau de la un prieten, etc.................chiar poti sa-l rogi pe acest prieten sa te lase sa dai o tura cu masina.............
Comment
-
Este o dif (destul de mica ce-i drept) in favoarea lui 1.2.
Ca tot va intrebati la o cursa de 400 de m care dintre masini este mai rapida - 1.2 sau 1.4 - raspunsul (chiar daca unii o sa se mire) - 1.2 ............. am repetat testul de 3 ori - raspunsul acelasi - 1.2 (a mea) era cu putin mai mult de jumate' de lungime in fata 1.4 (a varului meu). Si pe reprize 50-100 (a 3-a) cam aceeasi poveste............
Am si o filmare, insa este jalnica, cel care a filmat nu s-a prea straduit...........se vede mai mult cerul si betonul dp pista decat cursa propriu-zisa
Comment
-
Originally posted by CSH View PostNu sunt balanta, dar cand aud un prieten despre 1.2 care nu ii place, imi schimb parerea .
Nu pot amana, caci 23 Noiembrie se apropie si pierd 2000 euro , 700 dau pe tichete ), iar 1.6 16v nu mai este.
Si ce PASSAT am gasit la 8000 neg , adus din Germania, inmatriculat cu 42.000km, din 2008, 1.9TDI .
Nu am vazut decat un singur LOGAN 1.2 16V la My ride. Daca mai sunt va rog sa imi dati link-ul:
Scz de off-topic
Comment
-
Originally posted by CSH View PostAm dat comanda de logan 1.2 16v, dar mi-am schimbat pe loc parerea si am vrut 1.6 16v, dar pacat ca dealerul mi-a zis ca 1.6 16v nu se mai fabrica.
Plus ca la ei pe site apar toate motorizarile, iar siteul e actualizat. Adica de ex la Black line, nu era motorizarea 1.2 la inceput. Si eu vroiam 1.2. Si brusc, cand am dat comanda de laureate 1.2, vad pe site ca este si black line 1.2. Sun la dealer si dealerul ma tromboneste ca nu este 1.2 pe Logan black line. L-am rugat sa se intereseze, si bineteles ca m-a resunat sa isi ceara scuze ca era prost informat.sigpic
Comment
Comment