Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, la cauciucuri am scris eronat. Scuze. O sa vina ori cu Barum ori cu Continental. De vara.
    sigpic

Comment

• De obicei, pana acum, pe masinile iesite de pe portile dealer'uri se pun gume all-season. Deci, cele de "vara" pe care le avem din serie sunt de fapt considerate "all-season".
      I don't ride low, I fly high...

Comment

• Pe ele nu scrie nika. Nici vara, nici iarna nici nika. de aia eu le-am considerat by default ca fiind all-season. Si cred ca pe masina mea asa au sa si fie. All-season
        sigpic

Comment

• Ca noi consideram anvelopele ca fiind all-season din motive financiare este una, insa pe site-urile Continental, Barum se specifica ca ele sunt de vara, nu cred ca Dacia va baga standard cauciucuri all-season pe vreun model (cel putin in tara) datorita costurilor............

Comment

• Sunt de vara toata ziua. La mine a venit cu Conti Eco Contact sau ceva de genul asta si sunt de vara.

Comment

• oare se poate circula pe zapada cu acele cauciucuri de fabrica?

Comment

• Nu stim, asteptam sa ne spui tu (la BM cred ca o sa ninga mai devreme) :P

Comment

• Originally posted by DORU BUTEAN View Post
                  oare se poate circula pe zapada cu acele cauciucuri de fabrica?
                  E ca si cand intrebi "daca imi cade un ciocan in cap oare doare?"
                  Vara nu-i ca iarna asa ca nu vei rula in siguranta cu cele de vara
                  Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Ia bagati un vot aici (binenteles, cei care nu au votat deja) ca sa mai creasca procentul de un-doiari de pe forum.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by dragunov View Post
                      Nu stim, asteptam sa ne spui tu (la BM cred ca o sa ninga mai devreme) :P
                      n-as vrea sa ninga repede la BM,celputin nu inainte de Craciun, dar nu suntem noi cu asta
                      1,2 am vrut sa achizitionez si sunt multumit de achizitie

Comment

• Nu stiti, la Radio CD BLAUPUNKT (din fabrica) pe Logan Laureate merg si fiserele MP3 ?

Comment

• Daca e Radio CD, nu merge MP3-urile. Mi se pare ca la Laureate trebuia sa mai dai vreo 55 de euro in plus pentru MP3 player.

Comment

• Am un prieten care si-a luat Laureate si are cu mp3 ,si nu a mai dat nimic.

Comment

• pt modelul laureate este echipat cu cd mp3 fara diferenta de bani
                              vedeti dacia - echipare logan laureate

Comment

• La configurator, pe site la dacia, modelul Laureate nu are CD cu mp3. Este trecut la optionale cu 236,42 lei.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google