Originally posted by ManGreek
View Post
Discutii generale Logan 1.2 16V
Collapse
X
-
Originally posted by Kojak View PostDepinde mult si de sofer, unii degeaba au masini / motoare potente daca merg ca niste ciubote.
Poate era la deruta pusa emblema, mai practica baEtii.
Era modelul asta dinainte de facelift: Si nu era intr-o stare prea buna ca si aspect.
Originally posted by Kojak View PostBa da, al meu e E3...e drept ca nu am 12 volti, doar 8
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostStai ca a venit Greek sa ma traga de urechi pentru ca nu mi-am facut tema.
13.6 scoate L1 Ph2. L2 scoate 14.5. E bine asa? Ma ierti?
Originally posted by Kojak View Post...cu tendinte spre 15.5
Comment
-
Originally posted by Kojak View Post...Probabil 1.2 E3 logan 1 scoate 11sec...Last edited by Seba; 17 November 2016, 00:11.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Arata bine, cu led-urile alea
Motorizarea 1.0 tocmai ce a primit un drive-test si oamenii spun ca e putin sub 1.2 la comportament, cutia de viteze e etajata scurt, cuplul cu 10nm mai putin ca la 1.2.
Cred ca e kamikaze persoana care il cumpara ca masina pentru familie si face deplasari extraurbane.
Comment
-
E un adevarat paradox.
In 2007 Prestige era asociat cu cea mai puternica motorizare pe benzina, dupa care parca a fost si dieselul cu I rosu.
Acuma Prestige este polizorul de 1.200cmc3 care se misca, ca un ... la fel si varianta 10 ani.
Nu pot sa-i inteleg.
Comment
Comment