ia o pauza, sa nu te inneci de emotie ca ai avut dreptate
Discutii generale Logan 1.2 16V
Collapse
X
-
Originally posted by rolandd View Postpana la 2900 tr/min abia il auzi (zgomotul facut de cauciucuri pe sosea este mai mare), iar vibratiile sunt nesemnificative. De la 3000 (fix) in sus se aude un zumzait clar iar vibratiile se simt in volan.
In treapta a V-a la 100 km/h aveam 3000 tr/min iar in tr. a IV-a la aceeasi turatie aveam 80 km/h. Motorul e nervos in tr. a II si a III (pisti acceleratia si simti ca intri in scaun).
Consumul mediu il am undeva in jur de 7.0 l / 100 km (65% oras, 35% afara), precizez ca masina este in rodaj (in jur de 800 km parcursi).
Vezi, bre Tavi daca nu vb aceeasi limba.
Sustinem aceleasi idei, dar ne contrazicem...Mama ei de treaba.
Comment
-
Originally posted by rolandd View Postpana la 2900 tr/min abia il auzi (zgomotul facut de cauciucuri pe sosea este mai mare), iar vibratiile sunt nesemnificative. De la 3000 (fix) in sus se aude un zumzait clar iar vibratiile se simt in volan.
In treapta a V-a la 100 km/h aveam 3000 tr/min iar in tr. a IV-a la aceeasi turatie aveam 80 km/h. Motorul e nervos in tr. a II si a III (pisti acceleratia si simti ca intri in scaun).
Consumul mediu il am undeva in jur de 7.0 l / 100 km (65% oras, 35% afara), precizez ca masina este in rodaj (in jur de 800 km parcursi).
Mersi mult ca miai raspuns la intrebare
De acuma sun la reprezentanta sa vad cand aduce un logan 1.2 16v ca m-ai facut curios (la dealer dedeman in Bacau nu au motorizarea asta)
Sa-l stapanesti sanatos si bafta !
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostVezi, bre Tavi daca nu vb aceeasi limba.
Sustinem aceleasi idei, dar ne contrazicem.....
Eu am spus ca n-are rapoarte ca la mpi atata tot (mai ales cand a spus Max posesor de 1.2 ca are ~2600-2700 la 100), o avea aceleasi rapoarte ca la MCV 1.6 16V cum spui (care am inteles ca sunt ceva mai scurte decat berlina).
Comment
-
Comment
Comment