Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ia o pauza, sa nu te inneci de emotie ca ai avut dreptate
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @roland: fa o poza cu bordul in sarcina: tr a 5 a, 100 km/h, sa se lamureasca si tavi cum sta treaba.
      Are aceleasi rapoarte ca si mcv 16volti. Asta din ce spune proprietarul.
      Sa lasam jr5/jr3. Conteaza indicele din coada.
      Hai cu pozele.

Comment

• Io n-am ce sa ma lamuresc, sunt convins ca n-are 3000 rpm la 110/h (ci 100/h max).
        Sa se lamureasca cei care spun ca are aceleasi rapoarte ca un mpi, ha ha ha....

Comment

• Tavi... iti zic a 2-a oara...baiatu a zis clar ca la 3000 in tr 5 avea 100...nu 110.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by rolandd View Post
            pana la 2900 tr/min abia il auzi (zgomotul facut de cauciucuri pe sosea este mai mare), iar vibratiile sunt nesemnificative. De la 3000 (fix) in sus se aude un zumzait clar iar vibratiile se simt in volan.

In treapta a V-a la 100 km/h aveam 3000 tr/min iar in tr. a IV-a la aceeasi turatie aveam 80 km/h. Motorul e nervos in tr. a II si a III (pisti acceleratia si simti ca intri in scaun).

Consumul mediu il am undeva in jur de 7.0 l / 100 km (65% oras, 35% afara), precizez ca masina este in rodaj (in jur de 800 km parcursi).

Vezi, bre Tavi daca nu vb aceeasi limba.
            Sustinem aceleasi idei, dar ne contrazicem...Mama ei de treaba.

Comment

• asta-i frumusetea unui forum. daca ati fi discuta fata in fata, deja aveati fiecare la activ cate-o pertida-doua de sex oral cu celalalt
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @rolandd: ai apucat sa pui piciorul si pe un 1.4 pentru a face o comparatie ? Tare's curios. Pana apuc sa fac eu un drive test cu un 1.2, mai tre sa adun niste timp liber...
                I don't ride low, I fly high...

Comment

pana la 2900 tr/min abia il auzi (zgomotul facut de cauciucuri pe sosea este mai mare), iar vibratiile sunt nesemnificative. De la 3000 (fix) in sus se aude un zumzait clar iar vibratiile se simt in volan.

In treapta a V-a la 100 km/h aveam 3000 tr/min iar in tr. a IV-a la aceeasi turatie aveam 80 km/h. Motorul e nervos in tr. a II si a III (pisti acceleratia si simti ca intri in scaun).

Consumul mediu il am undeva in jur de 7.0 l / 100 km (65% oras, 35% afara), precizez ca masina este in rodaj (in jur de 800 km parcursi).
                  OK !
                  Mersi mult ca miai raspuns la intrebare
                  De acuma sun la reprezentanta sa vad cand aduce un logan 1.2 16v ca m-ai facut curios (la dealer dedeman in Bacau nu au motorizarea asta)
                  Sa-l stapanesti sanatos si bafta !

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                    Vezi, bre Tavi daca nu vb aceeasi limba.
                    Sustinem aceleasi idei, dar ne contrazicem.....
                    Iooii, dar nici vorba de contrazicere. Cand am zis ''unii'', nu m-am referit la tine.
                    Eu am spus ca n-are rapoarte ca la mpi atata tot (mai ales cand a spus Max posesor de 1.2 ca are ~2600-2700 la 100), o avea aceleasi rapoarte ca la MCV 1.6 16V cum spui (care am inteles ca sunt ceva mai scurte decat berlina).

Comment

Rolandd, chestia cu zgomotul cred ca difera de la caz la caz, de exemplu la a mea 1,6 16V pana la 2500 (tr 5) nu aud motorul - dupa 2700 incepe sa se simta - cam dupa 3000 il simti destul de bine (deja sunt aprox 120 km/h) - nu cred ca e normal sa simti ceva vibratii in volan (roti neechilibrate etc) - la mine abia aproape de 4000 (deja sunt aprox 150Kh/h daca nu mai mult) se simte un tremurat in pedala de acceleratie - dar in volan nimic - mai mult nu am incercat.

Comment

• Rolandd, consumul este destul de bun dupa parerea mea.
                        Cu Sandero 1.6 am mers cu 175 KM/h si nu am simtit nici o vibratie in volan.

Comment

• Salutare

Cat de zgomotos este motorul la 3000 rpm, dar la 4000 ? (ma refer la viteze mici ca sa nu fie zgomot de la cauciucuri)
                          Pana la urama ce turatie ai la 100 Km/h in tr. 5 ?

Comment

• Are cineva o poza cu motorul de 1.2 ?????
                            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                            sigpic

Comment

• Abia ce si-a achizitionat tata un logan 1.2 16V,o a incerc zilele viitoare sa vin cu niste poze de la motor,la rpm care le are la 100km/h.

Comment

• Azi mi-am luat masina.. 1.2 16v
                                Nu am avut ocazia sa merg cu 100km/h.. am facut abia 19 km.
                                A fost fabricata in 24 sept. 2009, a venit cu cauciucuri Continental
                                Motorul suna f fain. Am sa revin si cu alte detalii...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google