Originally posted by andrei_nsts
View Post
Discutii generale Logan 1.2 16V
Collapse
X
-
In oricare din zonele cu limitare de viteza - 50 km/h (localitate), 90 km/h (drumuri comunale si judetene), 100 km/h (drumuri nationale si europene) si 130 km/h (autostrada) se accepta o abatere de max. + 10 km/h. Cu alte cuvinte nimeni nu o sa iti faca nimic daca nu treci de aceasta bariera deoarece se considera ca atat radarul cat si kilometrajul masinii pot sa aiba anumite erori.
Eu respect urmatoarele reguli : 59, 99, 109, 139 si nu am avut niciodata vreo problema trecand prin zeci de radare.
Bafta !
Comment
-
Originally posted by no.23 View Post...........................+ 10 km/h. Cu alte cuvinte nimeni nu o sa iti faca nimic daca nu treci de aceasta bariera deoarece se considera ca atat radarul cat si kilometrajul masinii pot sa aiba anumite erori.
Eu respect urmatoarele reguli : 59, 99, 109, 139 si nu am avut niciodata vreo problema trecand prin zeci de radare.
Bafta !
Din pacate multi soferi (mai ales aia care afara scot pistoanele prin capota) cand dau de radar merg cu nici 40/h la limita de 50 , sau cu nici 55-60/h la limita de 70/h. Deci nici macar nu tin limitarea pe ceas, dar mai sa mearga si in plus (vezi si cazu colegului). Imi vine sa ma urc pe ei (daca pot ii depasesc fara jena in fata radarului).
Ii consider niste lasi, cacanari.
Si eu aplic aceeasi regula (sa nu sara acu de 60 la limitare e 50) si absolut niciodata nu m-a oprit Garcea. Scuze de offtopic.
Comment
-
natie de cacanagii. ieri, de la severin la timisoara, pe ploaie, in afara mergeam toata coloana cu 130-140 si-n sate, la radare, 30. injurati de toate nemurile si inca 3 generatii de-acu inainte pe cascadorii aia care se caca pe ei cand vad emveceul de militie. frate, daca pe tabla scrie 50, de ce ma-ta mergi cu 30? vrei sa-i arati lui garcea ca esti mai catolic decat papa? noi, romanii, ne pricepem de minune la a ne comporta ca niste retarzi cand nu e cazul...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu unul sint zgircit tare si, daca pot sa fac un efort sa economisesc banii, il fac.
Cred ca trebuie sa faci niste exercitii de parcare intr-un loc liber (gen poligon) cu sotia. Macar sa "simta" cit de cit gabaritul masinii. E pacat de vopsea si de tabla.
Am citit pe forum ca sint probleme mari la tabla si rugineste si neatinsa.
Comment
-
Pai daca stiai de probleme de ce ai mai cumparat ruginitura asta. Pe voi astia chiar nu va inteleg. Mai bine iti luai un BMW care arata tipla dar merge pe ulei si terminai balciul. Bafta cu rugina la care primesti cica garantie anicoroziune de 6 ani ....Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Bec porbagaj
Salut!
Am o intrebare legata de becul din porbagaj.
Vad ca porbagajul actioneaza un comutator cand se inchide, din pacate apasarea acestuia nu inchide becul (care sta tot timpul deschis)
Am intrat in porbagaj ca sa vad cand anume se inchide becul si doar la blocarea masinii se inchide.
Cum vi se pare? eu cred ca e o risipa de energie inutila, mai ales cand stai in masina iarna cu motorul inchis.
Comment
Comment