If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deci sa inteleg ca 1.2 16v merge mai bine ca 1.4 8v ?
Atunci de ce pe hartie spune ca 1.4 se demareaza mai usor.
Si am auzit ca 1.2 16v, are rapoartele etajate lung, cutia de pe 1.6 MPI?
Deci sa inteleg ca 1.2 16v merge mai bine ca 1.4 8v ?
Atunci de ce pe hartie spune ca 1.4 se demareaza mai usor.
.......................
Domle deci a merge mai bine nu se rezuma la cat scoate 0-100/h, vesnica informatie pe care se bazeaza multi cand spun ca masina X ie mai buna decat masina Y.
PS: apropo, daca tot ne uitam la informatiile astea dupa care ne place noua sa catalogam o masina daca e buna sau nu, ai vazut timpul e 0-1000 metri?
De la 0-100 sunt 0,6 sec in favoarea 1.4, pe 0-1000 metri diferenta scade cu 0,2 sec. Cum drac' se intampla asa ceva?? Sau ce se intampla dupa 100 km/h?
Care merge mai bine?
Chiar nu vreau sa bat campii cu motorizarea asta 1.2, pacat ca din posesorii de 1.2 (de aici) foarte putini sau nici unul n-a mers cu 1.4.
Au fost cateva comentarii, care au fost sinceri, au recunoscut ca 1.2 se misca mai bine/e mai bun pe reprize/nu-l simti asa de lesinat ca 1.4.
La ce te referi sa faca drive test? Pe forum? Cum ca nu inteleg exprimarea?
La dealer te referi? drive test cu o masina 1.2 care nu are rodajul facut?
De exemplu cei de la :Promotor, La Limita , Auto-motor-si-sport, Automarket, Auto Bild. etc
Am vazut un drive test cu Sandero 1.2 facut de cei de la Auto Bild, dar a vorbit mai mult despre masina, nu de motorizare. De partea tehnica, au zis doar ceea ce scrie pe hartie.
Scuze daca am facut reclama.
Spuneti-ne si noua posesorii de Logan 1.2 cum merge acest motoras, cu ce viteza maxima ati mers.
Ce nu imi place mie, este ca daca o sa imi i-au 1.2, posesorii de masini din aceeasi clasa, sau chiar cei cu Loganuri 1.4, 1.6 o sa ne faca flashuri .
In ultimul timp nu am vazut motorizarea pe portbagaj, doar unul singur am vazut 1.2 16v in Baia-Mare.
1.2 16 V mai bun decat 1.4 8 V ?? ( dati raspunsul numai dupa ce ati facut test(e) si cu unul si cu altul). Luati una bucata Logan 1.4 si una bucata 1.2 si faceti un sprint cu ele(eventual cronometrati). Recunosc ca 1.2 consuma mai putin, dar sa spuneti de 1.4 ca e un motor mai "lesinat" decat 1.2 (o gluma proasta). 1.4 RULES
................
Ce nu imi place mie, este ca daca o sa imi i-au 1.2, posesorii de masini din aceeasi clasa, sau chiar cei cu Loganuri 1.4, 1.6 o sa ne faca flashuri .
....................
Idei preconcepute
Cel putin de la 1.4 dupa 80 in sus te asigur 100% ca NU iei nici un flash, ca nu poate.
Idei preconcepute
Cel putin de la 1.4 dupa 80 in sus te asigur 100% ca NU iei nici un flash, ca nu poate.
Esti simpatic.
Punt(de la inceput) - Da domne, 1.2 ar avea rapoartele mai scurte si ar avea un avantaj fata de 1.4 ) (atat) - Vad ca ai motorizare de 1.4 si nu esti multumit de ea - poate o fi motorul tau mai "lenes" - dar eu sunt foarte multumit de "hemi"-ul meu - trage f bine. Adica tu vrei sa imi spui ca 1.2 ajunge mult mai repede de la 0-100 decat 1.4 ??? Adica in depasiri trage mai bine ??? Ai facut cumva teste cu aceste motorizari ??? Daca nu -
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment