Discutii generale Logan 1.2 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da stiu ca ma fenteaza daca sunt modificate amandoua. daca este modificat doar grupul imi pot da seama din caderea de turatie. oricat de lung sau scurt ar fi caderea de rpm o dau pinioanele. daca sunt modificate amandoua asta e

Comment

• Din cate am observat eu, Diezelariiii de pe forum sunt invidiosi pe astia cu ,,16v" .
      La sprint Loganul 1.2 16v este mai rapid decat Logan 1.5DCi (simplu 70CP). Sper.

1.2 16V : http://www.youtube.com/watch?v=JrQ6ei4C3ZY , http://www.youtube.com/watch?v=16SQI...eature=related , http://www.youtube.com/watch?v=JrQ6e...eature=related ,

Decat sa imi i-au un diesel sa imi pice injectoarele +ca intretinerea este mai scumpa, sunt mai sensibile, mai bine mi-as lua un 1.2 16v. Sincer. Singura motorizare diesel pe care mi-as lua-o ar fi cea de 110CP de pe Duster, deoarece un 4x4 are nevoie de mai mult cuplu, si consuma mai mult. In rest nu mi-as lua Diesel. Cel mai fiabil diesel dupa parerea mea este cel de la golf 4 1.9TDI (cod motor : ALH ).

ON: Nu stie nimeni cate 1.2 16v s-au vandut ? Caci eu in realitate 3 1.2-uri am vazut
      Last edited by CSH; 8 August 2010, 09:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Probabil ca ai vazut mai multe, dar pe spate nu scrie 1.2 (nu scrie nimic).

Comment

• O fi vazut si alte variante - unde nici la ele nu mai scrie nimic
          House is in the house

Comment

• foarte putine.
            in service cand am fost , cel putin la ei, inca nu venise niciuna la revizie.
            din pacate chiar consilierii de vanzari imi sugerau ca -i cam "naspa" fata de 1.4(ei avand chiar 1.4).
            asa ca ....se vinde bine la export!

Comment

• Am vazut foarte multe PH2-uri fara motorizare pe spate. Dar cele de 1.2 le cunosteam dupa ,,buza " aia de jos, mai au ceva la roti in spate, si semnul ECO la luneta. Cam atat.

Comment

• Cred ca putine!Vanzatorii de la magazinele de piese auto nici nu au auzit de 1.2 16v pe logan.....mi-au dat filtru de ulei pentru 1.4 de ex si nu se potriveste...am facut comanda la meridian sud...stie cineva am facut schimbul de ulei la 10 000km acasa...e posibil sa observe mecanicii de la service si sa-mi anuleze garantia?!

Comment

• Pai acuma mai nou este disponibil si la echiparea Logan motorul 1.2 16v, pe adresa dacia la configurator, iar pretul este acelasi ca si la 1.4MPi. Mai pe scurt la echiparea logan era disponibila numai motorizarea 1.4MPI, iar acuma este disponibila si motorizarea 1.2 16v, iar diferenta de pret intre aceste motorizari este 0 ! Acuma cred ca vor fi mai multe pe strazi.
                  Ce reducere va facut dealerul cand ati achizitionat masina (euro) ?

Comment

• Pai cand am achizitionat masina la inceputul lui martie era 8150+airbagu-uri laterale 8350.Mi-a facut reducere 400 euro.

Comment

• wow destul de mare reducerea, caci am mai auzit pe alti prieteni ca mai mult de 150euro nu au lasat.

Comment

• Am fost saptamana trecuta la un dealer pentru un 1.2 16v euro5, Preference.
                        7555euro +42euro =7597 -104 euro(reducere)=7493euro+Garantie 4ani/100 mii km.
                        Aveau ei tichete rabla,le dau cu 1100ron bucata,cu tot cu voucher-ele in lei m-ar duce 23.958 ron.

Comment

• CSH, reducere ~1045 euro,masina din 16.10.2009,actiune destocare+3 tichete remat.
                          am mai discutat pe aici.

stai linistit ady-green.
                          Last edited by COS.T; 8 August 2010, 17:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by COS.T View Post
                            CSH, reducere ~1045 euro,masina din 16.10.2009,actiune destocare+3 tichete remat.
                            am mai discutat pe aici.

stai linistit ady-green.
                            Stiu am mai vazut pe alte posturi ca ti-au dat reducere 1000 euro, dar de ce era in destocare caci era motorizare 1.2 16v (noua). Sau este euro 4, si ai luat-o fara sa iti zica, si dupa care au scos euro 5 ?

- Si catre mine au zis dealerii, ca le lasa tichetele la 1.000-1.100lei .
                            Deci fiecare dealer iti da reducere cat vrea el.
                            PS: Acuma nu mai este 150euro in plus fata de 1.4MPI masina, ci doar 50euro, acuma am vazut pe configurator. Sa mai ieftinit.
                            Eu as fi multumit asa : Logan 1.2 16v Laureate +vopsea metalizata +airbag-uri laterale = 8976 - 2700 = 6276 (deci sa imi mai dea ei reducere 276 euro sa raman la 6000 fix).

Comment

• CSH, era destocare pt. ca era DIN 2009! deci "veche moral".
                              comandata inainte de 01.07.2010,deci inainte de cresterea de tva,si de aparitia lui euro5(care au coincis,ca sa vezi!)
                              inteles?
                              si este EURO4 SI STIAM!
                              CUMPARA ODATA SA TE VAD LINISTIT!
                              BAFTA!

Comment

• CSH, vezi ca exista o rubrica pentru cei care vor sfaturi in achizitionarea de logan 1.2. Am deschis chiar eu subiectul. Vei gasi mai multe info...

Si un sfat, daca ai banii ia-o.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google