Cutia De Viteza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Kobra88 View Post
    si eu am o mica problema cu schimbatorul ..cand vreau sa bag in marsalier cate-odata nu intra... se aprinde becul de mers cu spatele dar intra f greu...tre' sa incerc de 2-3 ori pana reusesc...stie cineva ce-ar putea fi ?
    si eu am problema asta cateodata cand sta masina inclinata lateral...

Comment

cred ca toate au aceasta problema . Cel putin astea 1,4 toate sunt cu toane
      1.2 TSI

Comment

mersi ... macar stiu ca nu sunt singurul )

Comment

Cu siguranta nu esti singurul...si la mine mai caraie in marsarier sau am impresia ca a intrat insa...surpriza

Comment

ar fi o faza nasoala sa fi cu botu'n strada si sa vrei sa dai in marsalier si sa nu poti... doamne fereste de asa ceva...io unu' crek as rupe cutia in doua

Comment

Originally posted by Kobra88 View Post
              si eu am o mica problema cu schimbatorul ..cand vreau sa bag in marsalier cate-odata nu intra... se aprinde becul de mers cu spatele dar intra f greu...tre' sa incerc de 2-3 ori pana reusesc...stie cineva ce-ar putea fi ?
              nu are nici o treaba...si eu patesc la fel.nu forta,daca vezi ca nu intra,ridica ambreiajul si incearca inca o data.

Comment

cum pot verifica uleiul din cutie, am vazut ca este un surb din plastic care se desface chiar sub burcan servodirectie

Comment

salut.am si eu o problema cand bag trapta 3 zici ca agata, ce sa fac?

Comment

ce agata?acum privind marsariere producatorul recomanda ca masina sa fie oprita de tot in momentul trecerii din liber in marsariere,daca e inca in miscare caraie normal,asteptati si voi un pic si incercati dupa ce s-a oprit masina sa actionati mai lent schimbatorul de viteze,daca tot nu vrea cu frumosul mai eliberati si calcati iar ambreiajul,desigur cutia tre sa aibe ulei la nivel

Comment

in cutia de viteze marsarierul nu este sincronizat...din aceasta cauza nu merge mereu din prima...si mai caraie. (la mine cand nu vrea...o bag in tr 3 si dupa aia in marsariere...si merge).
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

se poate sa fie ceva in neregula cu cautatorul de viteze

Comment

cum zicea si mumus, MI nu e sincronzat si daca nu are sincronizatoare atunci la diferente mari de turatii intre arbori nu are cum sa intre, scoti pe liber si mai calci o data ambreiajul sa se egalizeze turatiile si apoi trebuie sa intre , sau pur si simplu mai astepti cateva secunde
                          Pain brings out the truth in us all...
                          ...how much truth can you stand?

Comment

Cel mai bun lucru dupa parerea mea, este sa bagi in viteza 1 si sa dai putin in fata cca 5-6 cm pana se schimba pozitia pinioanelor in cutie si apoi garantat nu mai caraie...garantat 100%. Treaba e testata pe mai multe masini...

Comment

da n-ati incercat nici care sa asteptati 3-4 secunde cu ambreiajul calcat ? o sa fiti uimiti )
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu prea cred, nu se schimba pozitia pinioanelor cu ambriajul apasat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google