Originally posted by Kobra88
View Post
Cutia De Viteza
Collapse
X
-
Originally posted by Kobra88 View Postsi eu am o mica problema cu schimbatorul ..cand vreau sa bag in marsalier cate-odata nu intra... se aprinde becul de mers cu spatele dar intra f greu...tre' sa incerc de 2-3 ori pana reusesc...stie cineva ce-ar putea fi ?
Comment
-
ce agata?acum privind marsariere producatorul recomanda ca masina sa fie oprita de tot in momentul trecerii din liber in marsariere,daca e inca in miscare caraie normal,asteptati si voi un pic si incercati dupa ce s-a oprit masina sa actionati mai lent schimbatorul de viteze,daca tot nu vrea cu frumosul mai eliberati si calcati iar ambreiajul,desigur cutia tre sa aibe ulei la nivel
Comment
-
in cutia de viteze marsarierul nu este sincronizat...din aceasta cauza nu merge mereu din prima...si mai caraie. (la mine cand nu vrea...o bag in tr 3 si dupa aia in marsariere...si merge).Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
cum zicea si mumus, MI nu e sincronzat si daca nu are sincronizatoare atunci la diferente mari de turatii intre arbori nu are cum sa intre, scoti pe liber si mai calci o data ambreiajul sa se egalizeze turatiile si apoi trebuie sa intre , sau pur si simplu mai astepti cateva secundePain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
da n-ati incercat nici care sa asteptati 3-4 secunde cu ambreiajul calcat ? o sa fiti uimiti)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment