Schimb ulei.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by lorenzlorenzu View Post
    Si ce iti scrie tie in carnetul tau de intritinere, ca in al meu nu scrie nimica de uleiul din cutie
    Originally posted by danielliviu View Post
    Asta era si ideea Nu scrie nimic...
    ... si oare putem deduce de aici ca uleiul la cutie nu se schimba niciodata??? Chiar niciodata? Nici cand vom ajunge pe la vo 2-300.000km? Mai sa fie! Parca n-as crede.
    In ce ma priveste, am sa ascult parerea unui amic (mecanic auto): la fiecare 60.000km se verifica/completeaza nivelul, iar la fiecare 120.000km se inlocuieste uleiul la cutie.

Comment

• Pe la 90000 km se recomanda schimbu de ulei la cutie (cred ca scrie si in carte).

Comment

• Eu zic ca la un nr de km sa schimbam uleiul din cutia de viteze, daca totusi nu specifica producatorul masini. Cred ca in timp pierde din calitati uleiul si trebuie schimbat.

Comment

• La majoritatea celor straine, oloiu/cutia e garantat(a) pe viata si nu trebe schimbat, la cutiile manuale.

Comment

• ...pe viata cui? pe viata ta, a masinii, sau a uleiului??

Comment

• Daca tin masina 10 ani nu schimb uleiul din cutie?

Comment

• Sa te tina numa masina atata.Glumeam.Eu m-am gandit sa il schimb pe la 100 de mii de km.Pana atunci ma voi consulta si cu multe persoane(mecanici,taximetristi,etc.)

Comment

• Originally posted by radu2008 View Post
                  Daca tin masina 10 ani nu schimb uleiul din cutie?
                  Nu-l schimbi. Sunt masini care au cutiile capsate (fara buson de golire).

Referitor la uleiu din motor, astia din service am inteles recomanda/spun ca la 15000 km sau un an trebuie schimbat uleiu.
                  Spun asta, pt ca uleiu din motor are norma A1(daca va uitati pe un bidon de DaciaOil vedeti norma, si dupa manual, da - trebuie schimbat la un an, daca in schimb are norma A3 poate fi schimbat la 2 ani.
                  Atasat vedeti ce spune Dacia.
                  Attached Files

Comment

• @Red_Alin daca il schimbi la 100.000 km e numai bine, eu am scris pe un alt thread despre logan 1.5 cu 300.000 km in bord fara ulei schimbat in cutie si nu se aude nimic ciudat! Cat despre schimbul de ulei este ideal sa se faca la 10.000 km indiferent de perioada dar nu mai mult de maxim 1 an jumate ( asta include si schimb de filtre)

Comment

• Pai daca ai stil sportiv de condus, e minunat sa-l schimbi si la 7500 km, ca sa fie tot timpul in parametri maximi.

Comment

• am trimis un mail la vocea clientului si am primit urmatorul raspuns:"Buna ziua,
                        Stimate domnule Grigore,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Referitor la solicitarea dumneavoastra cu privire la uleiul de la cutia de viteze, va comunicam faptul ca acesta nu necesita inlocuire periodica." ce parere aveti domnilor

Comment

• Mdea.Asta inseamna ca nu se schimba.Deci nu il mai schimb atunci nici la 100000.

Comment

• Uleiul in cv cel putin la Logan din ce stiu eu nu se schimba ever pentru ca nu ai pe unde sa il scoti, DOAR SE COMPLETEAZA.
                            Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

• domnu? tu sti unde este cutia de viteze la motorul tau? daca ai sti, ai sti ca este exista se afla un buson de golire la fel ca si la baie renumitul buson patrat de clanta
                              sigpicMy ride

Comment

• uleiul din cutie se schimba.dar parca la 60000 nu?
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google