Schimb ulei.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...La prima revizie(8700km) Dacia Oil Premium...Nu stiu alte info despre el...Insa s-a cunoscut...S-a mai linistit motorul in turatii mai mari

Comment

• Imi spui te rog cat a fost litra? Si eventual ce SAE are (5W30 sau 5W40..?)
      Asta ''premium'' din cate stiu e mai bun decat clasicul DaciaOil.

Comment

• Am 5 luni si aproape 10000 km...Ce ma sfatuiti sa schimb uleiul sau sa astept pana la revizia de 20000?

Comment

• Sa il schimbi!Cum sa il ti atat de mult??
          PS: eu il schimb la 7500 sa am grija de motoras ca e si el micut
          sigpic
          !

Comment

• Sustin, schimba-l nene. Ulei nou + filtru ulei desigur. Daca raman banuti si de filtru aer, schimba-l si pe ala.

Parere personala:ca sa stai mai linistit, fa un efort si baga un ulei long life, care sa fie garantat pt 25-30000 km, astfel il poti tine linistit 20000 km. (un Castrol EDGE 5W30 sau Mobil 1 5W30 ESP Formula) E mai scump, dar motorul merita spun eu

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
              Imi spui te rog cat a fost litra? Si eventual ce SAE are (5W30 sau 5W40..?)
              Asta ''premium'' din cate stiu e mai bun decat clasicul DaciaOil.
              ...Parca 5W30 scria in deviz...Litra sau litrul ca nui totuna...Oricum nu stiu si la ora asta mie prea lene sa caut

Comment

• Am 8000km si mai am putin pana la revizie...Filtru de ulei de care trebuie sa fie are vreo importanta ce si cum? Intreb pentru ca vreau sa cumpar eu ulei, f.Ulei, f.Aer si la service decat sa le schimbe
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Filtrul de ulei trebuie sa fie pentru motorizarea ta, si de prferat Renault.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• schimb ulei

Originally posted by iuli81 View Post
                    Da, exista aceasta posibilitate. Dacia recomanda k cel putin primul schimb sa se faca la 7500 km. Daca tu vrei sa faci acest schimb, mergi intr-un service autorizat ca sa fii sigur.
                    salut si eu am un logan diesel de un an jumate si am mers la revizii asa cum au zis cei de la verbita adica la 10 000, 20 000 si acum urmeaza 30 000 km. Am 28 000km, ulei au pus de la ei e forte negru acum, deci ce ma sfatuiesti sa fac de acum in colo. Dupa cum se vede nu ma pricep la masini si abia acum mi-a venit ideia sa caut pe net si am gasit discutiile voastre. Merci anticipat

Comment

• Orice ulei ai baga in dizal, tot negru se face imediat dupa schimbare (1-2000 km).
                      Renunta la 10W40 si cauta un 5W40 pt dizal.

Comment

• Ok merci, vad ca esti din arad, daca merg la verbita cu uleiul de la mine crezi ca o sa mi-l schimbe? Si inca ceva pentru ca nu stiu, daca uleiul asta e atat de prost si am mers la revizii asa cum au zis ei ca trebuie mi-a afectat motorul masinii sau nu ? Si daca schimb si pun ceva ulei mai bun e ok sa merg doar la revizii sau sa-l schimb mai des? Si ce ulei e mai bun pentru diesel? Merci inca odata

nu mai cita postul anterior
                        Last edited by darksid3; 16 October 2008, 08:02.

Comment

• A nuuu. Nu ti-a afectat motorul, departe
                          Dar pentru iarna mai ales, e mai bine sa ai un 5W40 ca e mai subtire la rece (si face pelicula mai repede).
                          Majoritatea folosesc 10W40 la dizal, deci nu e o problema, doar ca un 5W40 e din start o idee mai bun.
                          La Verbita te lasa cu uleiul tau, de trei ori am fost la ei pt schimb de ulei (7500, 15000, 30000) si am fost cu oloiu meu si n-au comentat nimic.
                          Pt ''cumparaturi'' ulei si alte cele, iti recomand magazinul lor ''Verbita piese auto'', vizavi de UTA, acolo in spatele blocului. Au preturi foarte bune la ulei (si desigur au piese de origine si de ''srl''.).
                          Ca exemplu uleiu care il folosesc eu in Hypermarketuri e ~65-66 lei litrul, la ei l-am gasit cu 53 lei litrul. E ceva..

Comment

• Ok merci mult

Comment

• Bine v-am gasit...Eu pana acum am pus doar ARAL TRONIC blue 10w40..Ca asa am vazut ca au pus aia la service in garantie.....Dar citind pe aici inteleg ca e mai bun 5w40 nu?
                              e buna firma ARAL in domeniu?..Eu am fost totusi multumit de ulei desi am dus motorul pana la 4-4200 ture

Comment

• Aral se pune in Porsche, BMW, VW, indeosebi masini germane ca doar e uleiul lor...Deci si la Renault merge!E un ulei de exceptie
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google