Schimb ulei.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

asta mi se pare o prosrie cu primu schimb la 7500...eu lam dat afara la 15000 si arata bine dar am bagat mobil 1 fullsintetic pe care vil recomand si voua si merge bine rau...am deja 40000 deci aproape de al-III-lea schimb si e ok...daca tot vreti sa scimbati ceva la 7500 va recomand filtru de aer de la K&N e cel mai bun si se potriveste ala de reno pe golanele noastre

Comment

eu am sal schimb pt prima oara la 2000 sai bag mobil 1 fullsintetic + filtru cred ca o sa stau mai linistit pina la 15 mii

Comment

@petroman nu cred ca isi merita banii mobil 1, e 70ron litru, 4 x 70=28ron. Asa pe 4 litri de Elf 5w40 dai maxim 100 ron din Metro. Si daca alegi Mobil1 o sa mai ai nevoie de completare intre schimburi, eu am la firma audi si vw care folosesc Mobil 1 si la ficare 3000km completeaza 1litru ca se apinde becu'. Elf-ul este recomandat de Dacia si este si mai rezonabil la pret.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

care e uleiul ala fullsintetic ,marca ?ma intereseaza pentru dciul meu am renuntat la ideea cu superduralube si la primul schimb am sai pun cel mai bun ulei si la 20000 km am sai bag superduralube cred
          ym! dorinu2005@yahoo.com
          BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Originally posted by piticu_RS View Post
            asta mi se pare o prosrie cu primu schimb la 7500..
            Daca era o prostie nu mai se recomanda sa se schimbe la 7500 km...

Originally posted by doru View Post
            care e uleiul ala fullsintetic ,marca ?
            Aproape toate uleiulrile din hypermarketuri sunt full-sintetice. Numai Dacia Oil e semi-sintetic, deci mai prost.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
              @petroman nu cred ca isi merita banii mobil 1, e 70ron litru, 4 x 70=28ron. Asa pe 4 litri de Elf 5w40 dai maxim 100 ron din Metro. Si daca alegi Mobil1 o sa mai ai nevoie de completare intre schimburi, eu am la firma audi si vw care folosesc Mobil 1 si la ficare 3000km completeaza 1litru ca se apinde becu'. Elf-ul este recomandat de Dacia si este si mai rezonabil la pret.
              pe toate masinile care lucrez folosesc mobil 1 si nu am avut probleme chiar cu WV merg constant cu 200 km/h (inspre Bucuresti)si nu face nici spuma si nici nu se aprind becurile si multi altii au zis ca e cel mai bun

Comment

Fiecare cu brand-urile lui. Eu de ex folosesc numai anvelope Dunlop, numai bascheti Adidas, fumez numai Marlboro lights, pentru ca na...asa e omu'.

Comment

Ce Mobil1 costa 70 RON/litru??? Mai mult de 50-52 RON nu prea cred (pt multi dintre noi e mult si atat...)

Comment

Octavian, unde ai vazut tu Mobil1 la 50 ron litru? Zi-mi si mie ca poate nu caut eu unde trebuie. Si sa nu aud ca stii tu baieti ca asa pot sa bag si eu ulei de masline in bidon si sa-ti dau la 10 ron litru cu ambalaj de ce brand vrei tu.

Comment

Uite aici, e in jur de 50 lei litrul.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am mai discutat cu niste colegi de forum...apropo de preturi. Ce e in B e numai acolo! (chiar si la revizii) Uite, iti dau exemplu cel mai si cel mai tare Mobil1 ce se potriveste la Logan!!
                        MOBIL 1 RALLY FORMULA 5W-50 1L sau:
                        MOBIL 1 PROTECTION FORMULA 0W-40 1L

Primul costa 45 RON / litru si al 2-lea 51 RON/litru. Eu as merge pe primul pt ca asa imi place ie, nu am explicaie stiintifica

Sa nu incepem cu ''facaturi'' si alte cele made in RO .
                        Eu am mai spus, am Mobil Synt S 5W40 (full sintetic). Poate, doar poate, la 15000 am sa bag Mobil1 5W50. Dar vad ca asta se comporta bine (la forje, Dacia Oil dupa forje repetate parca motorul face zgomot mai mare, la asta ai impresia ca-i place sa-i dai ''in gura'')

Comment

am si eu o intrebare, am 31 de mii de km, si am folosit numai ulei de la astia de la dacia, iar acuma ma gandesc sa trec pe ulei de-al meu sa cumpar eu!!
                          Se poate sa trec la km astia la alt ulei ?sau daca am obisnuit masina cu uleiul de la dacia atatia km sa raman pe cel de la dacia?afecteaza cu ceva motorul daca vreau sa schimb uleiul?
                          ms
                          sigpic

Comment

Se poate trece la alt ulei,dar neaparat unul mai bun,pe care sa-l folosesti de aici inainte.Motorul e afectat in rau,numai daca treci de la un ulei mai bun la unul mai prost...si asta in repetate rinduri...de exemplu,iarna ulei mai bun,vara mai prost.Atunci sigur afecteaza motorul.

Comment

ok mersi vicol de raspuns ...acuma vreau sa va mai intreb inca ceva, ce ulei mi-ati recomanda care sa fie bun si in timp sa si gasesc cand o sa trebuiasca sa ma mai duc la reviziii! ms
                              sigpic

Comment

Pai depinde cat esti dispus sa dai.
                                Un Castrol, Mobil 5W40 e ~35 lei/litru, acelasi producator Castrol sau Mobil 5W30 (ESP Formula in cazu Mobil1) e aprox. 65 lei/litru...
                                Poti sa mergi linistit pe un 5W40. Si daca ai bani mai multi, baga unu' de asta scump.

Le rupi gura la mesterii din service, mai ales ca Dacia foloseste de la prima umplere 5W30. N-au ce sa comenteze.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google