Poti merge si pe Elf Evolution SXR 5W-30...la 4 L ai filtrul gratis(asa era promotia),si in plus e special pt motoare Renault.
Schimb ulei.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ok mersi mult baieti, pai acuma sa fie un ulei bun cat decat, si nici sa dau pe 4 litri mai mult de 250 ron,nu prea as vrea, ca mi se pare prea scump asa!
dar oricum o sa ma acsez pe ceva calumea,ca parca de la uleiul asta de la dacia ii mai zgomotosu motorul de la el(asa mi se pare),oricum daca vin cu uleiul meu o sa cer sa ma duc in hala sa vad ca se pune in masina uleiul care la-m luat, sa nu faca astia vre-o manarie!ca am citit pe forum aicea si pe celalalt forum tot fellul de faze din astea!sigpic
Comment
-
@gionik: 3,2 L fara schimbul filtrului de ulei si 3,3 L cu schimbul acestuia.
Comment
-
Originally posted by andrei View Post@gionik: 3,2 L fara schimbul filtrului de ulei si 3,3 L cu schimbul acestuia.
sigpic
Comment
-
Nivelul se ajusteaza dupa joja. Daca nu il lasa pe tot sa se scurga intra mai putin, normal.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostUrmareste joja, chestia aia cu un inel galben de plastic...
PS: Elf e ''special'' pt. motoarele Renault? Da' ce are asa special in el?
inca ceva... cred ca stie si omu` ce e aia joja, adica ai zis-o prea ca la pro...ti....1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Pai normal, s-a mai discutat treaba asta...Ar fi culmea ca francezii sa recomande Mobil sau Castrol in motoarele lor frantuzesti.
Nu vezi ca si noi era sa devenim patrioti, pe bidoanele de DaciaOil scria la un moment dat ''produs si imbuteliat de Lubrifin s.a.'' ....dar cand au vazut ca scad dramatic vanzarile la ulei, au schimbat continutul etichetei, etichetei, atat!
Comment
-
Am schimbat mii de litri de ulei,nu spun ca Mobil e mai bun ca Dacia oil, chestia e ca nu eu produc, ambalez, transport,comercializez uleiuri.Important e faptul ca uleiul in motor trebuie sa fie intre nivele,si sa nu prezinte schimbari radicale ale proprietatilor in functie de factorii externi(temperatura,umiditate,etc..) si sincer mai bine schimb un ulei decit sa ajung sa repar motorul!
Uleiurile cumparate de la distribuitori prezinta mai multe garantii decit cele cumparate din piete,parcari etc, acolo cumperi doar eticheta!!!!
Personal folosesc ELF 5W30, nu l-am folosit mai mult de 7500km, si cred ca voi reduce acest interval din motiv ca imi merge ff bine la motor si nu vreau sa-mi desfac chiar motorul meu !!!!Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
uleiul tre sa fie in limitele indicate de joja, nici mai mult nici mai putin, nici la maxim, nici la minim. si eu prefer sa fie mai jos de maxim; e in limitele indicate? atunci e ok. daca in schimb depaseste maximul, e nasol pt motor, spuneau multi membri ca s-au chinuit sa mai scoata ulei din motor cu seringa.... deci mai bine mai putin si cu "riscul" de a completa mai pe urma, decat sa scoti ca e prea mult...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment