Da...la majoritatea serviceurilor, cand iesi cu ea de la revizie vei constata ca nivelul ulei e la fix maxim! Mie nu-mi place, ~3 mm sub ar fi mai ok.
Schimb ulei.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Din proprie experienta, pentru ca am fost nevoit sa scot din ulei ca imi pusesera mai mult cu ~5mm peste nivelul maxim, si astfel scotand 250ml masurati cu o siringa medicala am ajuns la cam ~4mm sub nivelul maxim.
Va las sa socotiti voi cat sa mai puneti sau sa scoateti, dupa nevoie. Valoarea nu este "farmacie" totusi, este orientativa. Atunci cand am facut operatia de scoatere am avut Dacia Oil 5W30 (acum am renuntat la el).
In datele tehnice ale masinii scrie ca intra 3,3L cu schimbarea filtrului si 3,2L fara schimbarea filtrului la benzinar.
Comment
-
S-ar putea sa faca spuma, dar trebuie neaparat sa-l lasi pe cel vechi sa se scurga bine, poate ai noroc si nu face reactie chimica cu cel vechi.
Comment
-
Eu cel putin n-am auzit de asa ceva, tot ce stiu e ca adera la suprafata pieselor motorului foarte bine.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostCorect. Asa am sa fac si eu (am 7000) la 7500-8000. M-am bagat sub ea sa vad ce tip de cheie trebuie pentru buson, sunt traditionali baietii, a ramas acelasi surub cu gaura patrata )
Comment
Comment