Schimb ulei.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@constantin_padure: mai intai intereseaza-te cat costa o revizie la renault in danemarca, nu te lua "din auzite"; tot "din auzite: nasu-meu in franta, a platit pana in 200 euro o revizie de 45000km la 1.6mpi...
    garantia o ai daca faci reviziile la ei. daca nu ajungi la 10000km sau nu expira anul pana sa te intorci in tara, nu fa acolo revizia, daca ti se pare scumpa. sigur tine uleiul atatia km, nu-s tampiti renault sa faca reviziile mai tarziu decat ar trebui si sa mai dea si garantie la masina
    @tavi si nu numai: a ramas busonul cu gaura patrata, dar cel putin la 1.6mpi e patrat de 8, cheia veche de dacie e patrat de 10 si nu merge decat "prelucrata" . tot pt benzinar, nu trebuie dat jos scutul ca sa desfaci busonul de ulei. vb din proprie experienta si ceva munca aiurea
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ok. Bine de stiut. Patrat de 8 (cam mic as spune)

Comment

Stie cineva cat ulei intra in motorul 1.6 16v? Ma intereseaza cifra oficiala ... n-am carte tehnica. Ms

Comment

4,8 l intra in motorul de 1.6 mpi 16 v

Comment

@Dodo: multumesc pentru informatie. Eu am facut un schimb (inclusiv filtru) zilele trecute si am pus exact 4litri ulei + 237ml Super Dura Lube (1 fiola). Nivelul este cu 4-5mm sub maxim.

Comment

Ai pus foarte putin ulei, daca ai schimbat si filtrul. Mai completeaza cu 400 ml.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

E cineva pe aici de prin prahova? Eu am luat masina de la IATSA SA CAMPINA, si tot la ei vreau sa schimb uleiul. Cand am intrebat dc pot sa vin cu uleiul meu la schimbul de la 7500 km au cam straambat din nas. A incercat cineva sa mearga cu uleiul lui la astia?

Comment

Ia-ti ce ulei vrei si mergi cu el la ei, nu au ce sa comenteze. Mai ales ca Iatsa e un service bun si n-am auzit probleme la ei.

Comment

La Sicaro dupa garantie poti veni cu ce ulei doresti )

Comment

Si chiar daca e in garantie, n-ar trebui sa comenteze.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                        Ia-ti ce ulei vrei si mergi cu el la ei, nu au ce sa comenteze. Mai ales ca Iatsa e un service bun si n-am auzit probleme la ei.
                        asa o sa fac merci de sfat

Comment

Teoretic cat e masina in garantie faci ce zic ei,practic daca faci tu sau la alt service dupa ce pleci de la ei orice la masina (ulei etc) nu cred ca se prind.

Comment

Eu am facut primul schimb de ulei la mine in capatul strazii, dar am folosit filtru ulei Renault, la al doilea schimb am facut si revizia de 15.000 km tot cu uleiul meu si nu au zis nimic!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@kelemen: Ei sunt obligati de catre Dacia sa accepte alt ulei, nu numai Dacia Oil.

Comment

Si cat e masina in garantie?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google