Oglinzi Exterioare Zgariate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se pot manta oglinzi antiorbire pe ..LOGAN!

Comment

Wow,o descoperire macabra,n-ai vazut asa ceva

Comment

asa am si eu la oglinda din dreapta...capacu e cam zgariat ...cam ce polish pentru suprafete din plastic mi`ati recomanda...o firma ceva mai buna si pe unde as gasii in bucuresti?

Comment

salut va deranjez cu o intebare, olglinzile la un logan laureat full din 2005 sunt din plastic sau din sticla? la meridian spun ca ei nu au oglinzi din plastic, dar vreau sami gravez oglinzile cu numaru de imatriulare si cei acre fac asta spun ca sunt din plastic( nu au vazut inca oglinzile dar daca sunt din plastic plates 30 de ron in plus)

Comment

@CipRy2809 : Oglinzile sunt din sticla. Eu nu am auzit sa se fi pus oglinzi de plastic pe Logan
            sigpic

Comment

oglinda sigur e din sticla
              carcasa oglinzilor e din plastic
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

am fost azi la meridian si la renault si au zis ca in cartea tehnica scrie ca sunt din sticla , da ala care trebuia sami inscriptioneze sa doavedit a fi de 2 bani ca el mia zis din start ca sunt plastic 100% si plus ca iam zis ca ma duc cu 3 modele de masini 1 logan din 2005 un logan 2009 si un golf 4 si a zis ca la toate e plastic mai bn am las pagubas oricum vreau sami pun oglinzi de mcv sunt suuuper bune ! ms pt raspuns

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google