Oglinzi Exterioare Zgariate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinzi Exterioare Zgariate

salut. am oglinda exterioara din stanga zgariata. stie cineva vreo modalitate de rezolvare care sa nu implice schimbarea ei?

fi mai explicit...
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
      fi mai explicit...
      pai le-am sters cu servetelul ca fraierul si au ramas 3 dungi orizontale destul de adanci. probabil din cauza caldurii nu mi-au lucrat neuronii

Comment

Intrebarea lui alin era ce fel de oglinda, Ph1 sau Ph2, ce fel de zgarietura este, adanca, superficiala, ca banuim ca n-ai zgariat-o cu servetelul cald.

Comment

loganul e din 2008. habar nu am ce fel de oglinda (sorry). zgarieturile se simt cand treci cu degetul peste ele.

Comment

Are capacul vopsit? Ca de la jumatatea anului a aparut Loganul facelift Ph2, si capacele sunt vopsite.

Comment

Daca capacul e din plastic nevopsit se da cu polish pentru suprafete din plastic, se gaseste in benzinarii sau in magazinele de specialitate, daca e vopsit, se da cu polish normal.

Sigur nu te referi la sticla oglinzii? Ca suprafata din plastic nu prea vad cum sa se zgarie asa usor...
              Last edited by andrei; 22 May 2009, 15:32.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

la geam ma refer. nu la plastic. dc era vorba de plastic nu ma deranja asa de rau. sunt nevopsite. scuze ca nu am fost mai clar dar sunt la serviciu si am avut o zi cam obositoare. bine ca e vineri

Comment

Geamul oglinzii se schimba daca te deranjeaza zgarieturile. Nu este un capat de tara nici daca e cu incalzire. cauta pe forum sau in targ.

Comment

merci de raspuns. mult noroc si week-end placut

Comment

Si pretul e de 80 ron, la dealerii Dacia.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

GEOLI, vezi in supermarketuri ca sunt solutii speciale pentru eliminarea zgarieturilor de pe suprafetele din sticla. Eu am vazut la Carrefour.
                        Bafta!
                        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Originally posted by topcat View Post
                          geoli, vezi in supermarketuri ca sunt solutii speciale pentru eliminarea zgarieturilor de pe suprafetele din sticla. Eu am vazut la carrefour.
                          Bafta!
                          merci frumos. Multa bafta si drumuri bune

Comment

pe oglinzile mele de prestige ma frecat tramvaiul si nici macar nu sa zgariat vopseaua
                            Logan by Renault Pure Blood
                            Nothing beats Low Cost

Comment

sa stii ca si eu am vazut ceva polisch ptr sticla...acum nu stiu...o fi valabil si ptr oglinzi?
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google