cred ca la 5000 de km e de ajuns sa folosesti aditiv.....
Nu luati teapa! Fuelmax
Collapse
X
-
eu am 22 300 km si de la 18 000 km am bagat primul Octane Booster si se simte diferenta, la 21 000 km am bagat al doilea cam la un interval de 3000 - 4000 km e recomandat un octane sau ma rog aditiv. DIferenta consta in faptul ca motoru e mai silentios, merge perfect rotund, nu se mai simt vibratiile asa tari la relanti in cutie, raspunde mai bine, e mai dinamic. Merita.
Comment
-
Puteti mari cifra octanica a benzinei si cu...naftalina!E testata treaba insa nu recomand daca tineti la fiabilitatea in timp!Ciudat este ca motorul isi schimba practic sunetul...si raspunde muuult mai bine la acceleratie, zici ca i-ai facut tunning!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu zic asa : daca pui benzina sau motorina de calitate si ulei la fel. Nu vad rolul aditivului.
daca ai masina lesinata de la atatea 100000 de km atunci e normal sa incerci aditivi.
dar pana cand motorul da tot ce poate de ce sa aditivam? Nu sunt destui aditivi in compustibil deja? Sau in ulei? De ce sa mai punem si noi?
Comment
-
Aditivi sunt de mai multe feluri
uni care sa curete circuitul de alimentare, si injectoarele iar altele sa creasca cifra octanica sa absoarba apa etc
eu am o dacie cu injectie 1300 din 2001 si mai bag la 4-5000 km aditiv pt benzina pentru curatarea circuitului de alimentare. Chair face minuni. Dar masina are acum 100 000 km. Si merge foarte bine fara nici o reperatie la motor.
pt cresterea cifrei octanice mai bine bagi benzina de 99 sau de 100 daca vrei. Orcum costam ai putin decat sa iei un aditiv de crestere a cifrei octanice. Plus un aditiv nu stiu cat de calitativ este sau cum este pa cadn benzina cu cifra cotanica marita e deja testata si cred ca e mult mai sigura si mai benefica pt motor de cat un aditiv.
aditivi pt apa din benzina - trebuiesc folositi iarna in principiu.
toata lumea zice ca e apa in benzina dar nimeni nu se gandeste ca papa poate aparea si de la condesul din rezervor. Si este necesar un aditiv pt apa iarna1.5 dc
Comment
-
Originally posted by mircea hau View PostEste adevarata treaba cu naftalina dar nu stiu ce cantitate trebuie pusa la 10 l.Daca aveti o idee spuneti
Comment
Comment