Nu luati teapa! Fuelmax

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cred ca la 5000 de km e de ajuns sa folosesti aditiv.....
    JUST ME.....30-rdd......

Comment

eu am 22 300 km si de la 18 000 km am bagat primul Octane Booster si se simte diferenta, la 21 000 km am bagat al doilea cam la un interval de 3000 - 4000 km e recomandat un octane sau ma rog aditiv. DIferenta consta in faptul ca motoru e mai silentios, merge perfect rotund, nu se mai simt vibratiile asa tari la relanti in cutie, raspunde mai bine, e mai dinamic. Merita.

Comment

Eu prefer sa bun benzina aditivata, de ex de la omv ...
        Nu cred ca este necesar la o masina cu putini km, sa pui musai aditivi, parerea mea

Comment

Rompetrol efix, cea mai buna alegere. Asta cu aditivi pentru beinzina e cea mai mare pierdere de timp si de bani.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

si eu bag numa benzina de la rompetrol efix95 si nu am avut niciodata probleme , recomand !
            Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Puteti mari cifra octanica a benzinei si cu...naftalina!E testata treaba insa nu recomand daca tineti la fiabilitatea in timp!Ciudat este ca motorul isi schimba practic sunetul...si raspunde muuult mai bine la acceleratie, zici ca i-ai facut tunning!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am 1.4 mpi si de cand am masina ii bag numai benzinica de la rompetrol efix 95 ... n-am avut problem`s... i-am bagat de cateva ori de 98 ... fuge zici ca nu mai e logan dar papa ... nebunie

Comment

Eu zic asa : daca pui benzina sau motorina de calitate si ulei la fel. Nu vad rolul aditivului.
                  daca ai masina lesinata de la atatea 100000 de km atunci e normal sa incerci aditivi.
                  dar pana cand motorul da tot ce poate de ce sa aditivam? Nu sunt destui aditivi in compustibil deja? Sau in ulei? De ce sa mai punem si noi?

Comment

In ulei categoric nu.

In benzina sau motorina...La noi preponderent carburantii sunt de proasta calitate, mai ales motorina.

Comment

Eu personal am sa bag aditivi numa daca o sa am peste 100000km.
                      Nu cred ca exista ceva miraculos de bun.
                      Cred ca e mai bine daca in loc de aditivi am pune consumabile de calitate

Comment

Pai eu as spune nici macar peste 100000 km sa NU pui aditivi.
                        Eventual schimbi uleiu cu un altul mai bun, cu o vascozitate ceva mai mare.

Comment

Ce zici tu cred ca fac toti e normal. Eu ma gandeam in afara de asta.

Comment

Aditivi sunt de mai multe feluri

uni care sa curete circuitul de alimentare, si injectoarele iar altele sa creasca cifra octanica sa absoarba apa etc

eu am o dacie cu injectie 1300 din 2001 si mai bag la 4-5000 km aditiv pt benzina pentru curatarea circuitului de alimentare. Chair face minuni. Dar masina are acum 100 000 km. Si merge foarte bine fara nici o reperatie la motor.

pt cresterea cifrei octanice mai bine bagi benzina de 99 sau de 100 daca vrei. Orcum costam ai putin decat sa iei un aditiv de crestere a cifrei octanice. Plus un aditiv nu stiu cat de calitativ este sau cum este pa cadn benzina cu cifra cotanica marita e deja testata si cred ca e mult mai sigura si mai benefica pt motor de cat un aditiv.

aditivi pt apa din benzina - trebuiesc folositi iarna in principiu.

toata lumea zice ca e apa in benzina dar nimeni nu se gandeste ca papa poate aparea si de la condesul din rezervor. Si este necesar un aditiv pt apa iarna
                            1.5 dc

Comment

Este adevarata treaba cu naftalina dar nu stiu ce cantitate trebuie pusa la 10 l.Daca aveti o idee spuneti

Comment

Originally posted by mircea hau View Post
                                Este adevarata treaba cu naftalina dar nu stiu ce cantitate trebuie pusa la 10 l.Daca aveti o idee spuneti
                                Sper ca nu te gindesti serios sa bagi naftalina in benzina...Pentru chestia asta sunt aditivi + ca risti sa miroase dupa tine a dulap de pensionari

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google