Am probleme la cutia de viteze ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by user2000 View Post
    la mn s-a dus dracu' am fost la service sa-mi schimb placutele si capatul de bara si mi-a zis mecanicul k e fisurata garnirura aia sau simeringul cum se cheama de la cutia de viteze si k se prelinge ulei din cutie prostia aia de cauciuc e 400 ron a mai patit cineva ?
    Da,au mai patit-o si altii.Semeringul este maxim 50 lei,poate cu manopera sa fie cum zici tu acolo,dar si asa este exagerat de mult.La schimbarea capatului de bara se impune si refacerea unghiului,de aceea eu le-am schimbat pe amandoua odata.Bineinteles ca nu trebuie sa o iei ca pe o regula,eu am presupus ca nici celalalt nu mai 'traieste' prea mult.Imi cer scuze ca mi-am permis sa folosesc si semnele de ortografie.Stima.

Comment

Originally posted by cris_iasi View Post
      Nu e normal. Ce ulei de transmisie ai in cutie? Nivelul uleiului care e, ai verificat?

Sincer nu stiu ce ulei am si nici cum sa verific nivelul,dar daca ma poti ajuta cu niste explicatii,chiar te rog.
      Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
      My ride

Comment

Uleiul recomandat pentru cutiile de viteza de la Logan e de vascozitatea 75W80. Unii au ales75w90 si chiar de diferenta de vascozitate pare mica, la rece cutia cam agata.
        Schimbul de ulei te costa max 100 de ron, oricum sa verifici nivelul de ulei e mai complicat si tot ai ajunge le la service.

Comment

Am inteles.Multumesc pt sfat.
          Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
          My ride

Comment

nu stiu altii cum sunt, dar eu cand bag in marsarier, ma gandesc la mamele celor de la departamentul dacia sau renault care au facut cutiile astea de viteze. la diesel am vazut ca merge fara probleme

Comment

In marsarier cam agata, e drept. Problema generala. Dar te obisnuiesti.
              Last edited by mr.K; 26 October 2010, 15:29.

Comment

buna seara fratilor ) am si eu o problema de o saptamana:P cum depasesc viteza de 40 km /h si decelarez se aude un zgomot ciudat ca si cum ar bate ceva la cutie iar cand o pun pe liber sau apas ambreiaju nu mai face:p ce sa fie ? help me

Comment

Posibil sa ai probleme cu bieleta antirasturnare.
                  ubi concordia ibi victoria

Comment

Originally posted by giurea marian View Post
                    ...cum depasesc viteza de 40 km /h si decelarez se aude un zgomot ciudat ca si cum ar bate ceva la cutie iar cand o pun pe liber sau apas ambreiaju nu mai face:p ce sa fie ? help me
                    Ca sa testezi piesa (bieleta antirasturnare) executa un test simplu:
                    Parcheaza masina, intr-un loc sigur (fara oameni, obiecte in jur).
                    Trage frana de mana-zdravan. Accelereaza usor, cu mana pe schimbator, dar nu in felul in care ai vrea sa pleci de pe loc, ci doar cat sa emiti un soc transmisiei.
                    Daca incepe sa se miste haotic schimbatorul si mai auzi si cloncanituri in cutie poti fi sigur de acea bieleta ca e uzata...
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

DA INAINTE SA FACA ASA LA DECELARARE SA AUZUT UN TROSNIT:p SI BIELETA AIA UNDE E SITUATA? COSTA MULT? SE SCHIMBA GREU?

Comment

100 RON, intre cutie si sasiu.
                        sigpic

Comment

cum sa pleci cu a 3 dupa loc fratele meu? e camion? automat ca va trepida sau va muri motoru!

Comment

@giurea marian: Tu cu cine vorbesti? Sa ma bati daca am inteles replica ta...
                            A spus cineva pe acest topic de plecat de pe loc in tr III?
                            Last edited by 77sky; 26 May 2011, 18:53.

Comment

da era vorba in paginiile anterioare citeste mai atent:P

Comment

Tocmai de aceea exista butonul de Quote, pentru a sti carui post i te adresezi...
                                Nu sa incepi rasfoirea de zeci de posturi.

Iar atunci cand raspunzi postului anterior, folosesti Post Reply.
                                Simplu, NU?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google