Originally posted by user2000
View Post
Am probleme la cutia de viteze ?
Collapse
X
-
-
Originally posted by cris_iasi View PostNu e normal. Ce ulei de transmisie ai in cutie? Nivelul uleiului care e, ai verificat?
Sincer nu stiu ce ulei am si nici cum sa verific nivelul,dar daca ma poti ajuta cu niste explicatii,chiar te rog.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Uleiul recomandat pentru cutiile de viteza de la Logan e de vascozitatea 75W80. Unii au ales75w90 si chiar de diferenta de vascozitate pare mica, la rece cutia cam agata.
Schimbul de ulei te costa max 100 de ron, oricum sa verifici nivelul de ulei e mai complicat si tot ai ajunge le la service.
Comment
-
Originally posted by giurea marian View Post...cum depasesc viteza de 40 km /h si decelarez se aude un zgomot ciudat ca si cum ar bate ceva la cutie iar cand o pun pe liber sau apas ambreiaju nu mai face:p ce sa fie ? help me
Parcheaza masina, intr-un loc sigur (fara oameni, obiecte in jur).
Trage frana de mana-zdravan. Accelereaza usor, cu mana pe schimbator, dar nu in felul in care ai vrea sa pleci de pe loc, ci doar cat sa emiti un soc transmisiei.
Daca incepe sa se miste haotic schimbatorul si mai auzi si cloncanituri in cutie poti fi sigur de acea bieleta ca e uzata...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
-
Tocmai de aceea exista butonul de Quote, pentru a sti carui post i te adresezi...
Nu sa incepi rasfoirea de zeci de posturi.
Iar atunci cand raspunzi postului anterior, folosesti Post Reply.
Simplu, NU?Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment