ms. ca de obicei primesc explicatii bune si la obiect de la tine
Turatii Logan 1.4 - cum sa nu subturezi?
Collapse
X
-
Originally posted by csebalyn View Postfain stil de conducere ai...si asa, mai invata-i si pe altii poate unii vor sa-i tina masina 5-6 ani, fara probleme, poate vor sa faca 300000km cu ea. la aia nu cred ca tine "reteta" ta
Comment
-
nui problema de benzina ) singura chestie e sa nu patzeasca motoru sau cutia ceva.......:-?ambreiaju???!!!pana acum nu am avut nici o problema cu el....singura chestie ce ma enerveaza e cand dau in mansalier si pun frana se aude un zgomot ciudat ca si cum s-ar misca ceva..........D stiti careva de la ce sa fie???
Comment
-
io sincer iti spun ca nu pateste nimica... la firma la tata loganele sunt super "calcate" pana la 5500 si nu au nici pe dracu a mea merge struna are 9500km azi i-am facut cota de 9500 si sunt in urcare NEED MONEY FOR GASOLINE in rest nimik de zis super motoarele de renault
Comment
-
prietenii mei stiu ca nu exagerez cu fortarea motorului,acum nu mai schimb la 7000,doar foarte rar schimb numai la 3500-5000,acum am 70 000 de km si probabil ca o sa tin masina pina la 100000kmtoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostI-am dat 6500r/pm si nu are nimic.si al meu are deja 35000 Daca nu exagerezi o sa aiba viata lunga motoru .
Comment
-
Comment