asta e probelema veche . o are si snova si solenza si loganul coboara ambreiajul si merge fara probleme dupaia
3 mici probleme
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by esmeronDa dar daca dau a 2-a si masina are 15km/h...incepe sa tremure motorul....cred ca este reglat ca un fund.....sigpic
Comment
-
@ sonykel daca e la fel ca in manualul de megane si la noi, se pare ca racordul hidraulic se prinde direct la mecanismul care actioneaza rulmentul de presiune, in cazul asta e posibil ca reglajul sa se faca singur ceva in genul cum se regleaza jocul placutelor de frina in etrieri.
Comment
-
Originally posted by esmeronDa dar daca dau a 2-a si masina are 15km/h...incepe sa tremure motorul....cred ca este reglat ca un fund.....
Originally posted by SoNyKeL View Postandrei , la Jr5 ai zis ca ambreiajul e hidraulic , acolo se poate regla ambreiajul???
Comment
-
Am reglat ambreiajul...din fata de la motor cu 2 chei de 10...tzac pac cum zice cineva...nu zic cine.......si i-am m-ai dat drumul,l-am coborat ...acum,cand ma uit la pedalier, aceleratie si frana stau asa mai in llinie sa-i zicem, iar ambreiajul este jos tare....oricum m-a surprins cand am observat ce demaraj avea "fata" in ea,si eu nu stiam din cauza ca era prea mult ridicat.....
Despre subturatie cand esti sub 15 km..si ii dai a 2-a........scuzatima,dar nu stiu ce conduceti voi..ca la mine zici ca-i mixer ....face urat domne....prefer s-a o fortez pe a 1-a
mersi de sfaturi cugetari,citate ....suceese
Comment
-
Raspuns la prb cu vit 1 :intra numa la viteza f mica(aproape de...Pe loc)
prb cu marsarrier(sau cum se scrie corect) :Nu e sincronizata ,deci daca nu intra fa cum fac eu,bag-o in oricare din restul vitezelor si incearca din nou,de cele mai multe ori o sa dea rezultat din prima.
prb 3 vad sa ai rezolvat-o
Comment
-
Din piulitele de pe surubul cablului de amreiaj. Acesta il gasesti in partea dreapta cm deschizi capota, in fata cutiei de viteze. Trebuie regalt in asa fel incat sa ai 10mm joc la pedala de ambreiaj (asa zice cartea), dar se regleaza sa prinda ambreiajul cum iti place tie. De preferat ar fi totusi sa nu prinda doar sus de tot, ca se va uza prematur.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment