Originally posted by Seba
View Post
Logan 1.4 Peste 450.000 Km
Collapse
X
-
io v-am zis de la inceput sa nu va ambalati, ca e dubioasa treaba, voi nu, ca betmen, cand vorbesti cu ala, cand te duci la el, cand....na, n-a trebuit sa ma duc ramanem cu cativa taximetristi cu 500000km si asta e...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
am un prieten are o supernova si l-am intrebat cati km are si o zis ca are 500.000km cu ea si odata o segmentat motorul :>
acum are un logan care e pus tot pe taxi si ala are vreo 100.000 numa ..:> mai are pana o depaseste pe supernovaIts just a car ...
Comment
-
Tot in materie de furt,au aparut si la logan sistemul de antifurt al capacelor ( cautati pe siteul ocicial )
Dieselul meu are 56.000 in 2 ani si nu a cazut nimic (mai e si MCV si merge mereu cu cate 5-600 de km in carca,chiar si stationeaza cu acea greutate in ea )Last edited by WeeD; 24 November 2009, 18:26.
Comment
-
-
La firma la care lucrez tocmai am vandut un lot de Logan 1.4 Laureate cu rulaje cuprinse intre 230.000 km si 280.000 km. Toate in stare buna de functionare fara nici un fel de problema la motor sau transmisie, masini de firma exploatate ca atare. Din "experienta" Logan-elor cu multi km consider ca, cel putin in cazul motorizarii de baza pe benzina, se poate vorbi de exploatari in limita a 400.000 km fara a interveni in vreun fel asupra motorului(segmentare, rk,...). E drept ca la peste 200-230.000 km pot interveni probleme la instalatia de AC(daca masina are asa ceva), la cablajele electrice si ambreiaj ca sa pomenesc problemele mai costisitoare aparute la mai mult de o masina din cele care se incadrau in limita de kilometraj pomenita.
Comment
Comment