Laureate 1.4 MPI ars :(.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O sa ia cu 200-300 euro mai putin decat a dat pe masina. Deci tot e bine. Mi se pare ca ramane si cu epava, de pe care poate valorifica piese din metal si poate cate ceva pe la motor.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Epava pleaca la asigurator. Cunosc un caz similar. Dar acum depinde de ce pretentii are asiguratorul. In mod normal le trebuie epava ca dovada ca nu au dat banii pe cine stie ce, apoi dupa 6 luni se preda la Remat.

Comment

Si pana la urma cu casco asta in cazu meu cum procedeaza imi da bani sau alta masina noua ?!, ca asta nu mai e masina de bagat in service .

Comment

Iti da banii pe care i-ai dat pe masina minus vreo 200-300 euro, depinde.

Comment

Eu spun sa evidentiezi la casco ca masina avea doar 3 luni 350 de km...parerea mea ca tb sa iti dea banii pe care i-ai dat pe masina minus maxim 100 euro.
            sigpic

Comment

Da. Depinde cum calculeaza ei devalorizarea, deobicei se ia o anumita suma de bani, se inmulteste cu km, se ia o alta suma, se inmulteste cu vechimea si se scade totul din valoarea asigurata a masinii.

Comment

cati bani ai dat omule avans pe masina???

sigpic

Comment

Si eu stiu ca epava ramane la proprietar daca nu i despagubita 100% .Daca iti ofera 100% pe ea o iau ei atunci .

Comment

Belea mare,cred ca mi se pune pe inima chiar daca am casco sa patesc asa ceva!!!! Cred ca un individ care face asa ceva este bolnav rau la cap.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

lumea e invidioasa dan.gutu ... ce vrei... asta e.
                      norocu lui a fost cu casco, o sa iti dea alt logan nou cred si probabil o sa pierzi si tu o suma in jur de 100, 200e MAXIM la faza asta... pune si tu o alarma pe viitor dc ai indivizi deastia turbati la cap prin zona

Comment

Si un senzor de perimetru ar fi bun, cand se apropie cineva de masina sa sune.

Comment

eu cred ca da banii inapoi la banca,nu stiu exact cum se procedeaza...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

deci am zis eu cum se procedeaza... dar omul nu mi-a zis cat a dat avans...

sigpic

Comment

gabau27 frate se vede ca ai multi tovarasi binevoitori prin cartier.io cand mi-am luat-o a doua zi era zgariata de partea dreapta cu cheia....lume bucuroasa ca mi-am luat masina...in sfarsit imi pare rau de tine si de masina ta...ghinion

Comment

Frate, incredibil! Cum dracu sa dai foc la masina ca ai ceva cu proprietarul? Daca mai ardea si un Passat in zona, inseamna ca politia chiar isi face treaba in zona ta .

@spike, ai mare dreptate cu politia, niste incompetenti. Sambata cand am plecat spre BV, la Parcul Carol, erau 3 masini de militie una langa alta si toti stateau la povesti. Nu ne-au lasat sa parcam in jurul farfuriei pentru ca nu au vrut ei. Iti dai seama ca la 6 juma dimineata in zona, pe strazi, nu era nicio patrula din moment ce 3 masini de patrulare stateau parcate.

Doamne fereste!
                                Last edited by iuli81; 10 December 2007, 13:43.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google