O sa ia cu 200-300 euro mai putin decat a dat pe masina. Deci tot e bine. Mi se pare ca ramane si cu epava, de pe care poate valorifica piese din metal si poate cate ceva pe la motor.
Laureate 1.4 MPI ars :(.....
Collapse
X
-
-
Iti da banii pe care i-ai dat pe masina minus vreo 200-300 euro, depinde.
Comment
-
Da. Depinde cum calculeaza ei devalorizarea, deobicei se ia o anumita suma de bani, se inmulteste cu km, se ia o alta suma, se inmulteste cu vechimea si se scade totul din valoarea asigurata a masinii.
Comment
-
lumea e invidioasa dan.gutu ... ce vrei... asta e.
norocu lui a fost cu casco, o sa iti dea alt logan nou cred si probabil o sa pierzi si tu o suma in jur de 100, 200e MAXIM la faza asta... pune si tu o alarma pe viitor dc ai indivizi deastia turbati la cap prin zona
Comment
-
Si un senzor de perimetru ar fi bun, cand se apropie cineva de masina sa sune.
Comment
-
Frate, incredibil! Cum dracu sa dai foc la masina ca ai ceva cu proprietarul? Daca mai ardea si un Passat in zona, inseamna ca politia chiar isi face treaba in zona ta .
@spike, ai mare dreptate cu politia, niste incompetenti. Sambata cand am plecat spre BV, la Parcul Carol, erau 3 masini de militie una langa alta si toti stateau la povesti. Nu ne-au lasat sa parcam in jurul farfuriei pentru ca nu au vrut ei. Iti dai seama ca la 6 juma dimineata in zona, pe strazi, nu era nicio patrula din moment ce 3 masini de patrulare stateau parcate.
Doamne fereste!Last edited by iuli81; 10 December 2007, 13:43.
Comment
Comment