Laureate 1.4 MPI ars :(.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu stiu daca mai citeste cineva pe aici dar hai sa va spun . In primul rand imi pare rau pt ce a patit.
    In al doilea rand :
    1. Exista firme de asigurari care nu despagubesc vandalismul . Daca s-a stabilit ca este vandalism , este nasol .Poate avea nesansa sa nu primeasca nimic inapoi .
    2. Beneficiarul politei casco este banca .
    3. Banca primeste de la casco suma pt care este asigurata masina ( 5000 euro , 15000 euro )
    4. Pagubitul nu primeste alta masina in schimb
    5. Daca el a achitat cateva rate ( 2 ) + avans, din cele 3 sume banca va scadea dobanda pt rata respectiva si cheltuielie suplimentare ( probabil taxa de management , de acordare a creditului , de verificare dosar - banca gaseste intotdeauna portite de a mai incasa niste bani) iar restul , valoarea neta din suma respectiva pe care pagubitul a platit-o i se va returna
    6.O alta problema sar pune asa : epava valoreaza atat iar pagubitul are de primit inapoi atat ; este posibil sa considere ca epava va ramane la pagubit si sa nu-i mai dea nici un ban.
    7. In concluzie , daca Omniasig despagubeste vandalismul ( eu am avut casco pe parc auto la ei si nu mi-au despagubit zgarieturi pt ca au zis ca sunt datorate vandalismului ) nu va pierde banii pe care i-a platit deja pt masina dar nu-i va primi nici inapoi pe toti .
    Off topic : Una dintre firmele care despagubeste tot la masina este ( scuze de reclama , nu lucreaz la nici una dintre ele , sunt doar client al uneia ) Allianz sau Generali . Daca nu am voie puteti sterge cele doua nume de mai sus dar le-am scris pt binele vostru . In schimb fugiti de Astra - Unita
    Oricum , caile asigurarilor sunt pt cei care nu lucreaza cu ele foarte intortocheate . Sper totusi sa nu piarda .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

imi pare rau pt tine si masina sper cei de la casco sa fie corecti
      sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Gabau27, in ce zona locuiesti? Am mai auzit cazuri de autografe cu cheia de la vecini binevoitori dar sa-ti dea foc la masina....
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Depinde ... o sa primeasca cu mult mai putin bani pe masina....

La casco merge asa...

BCR asigurari itzi da in mana 75% din valoarea de catalog a masinii...(valoarea din politza casco)
          ASIROM 80%
          OMNIASIG 80%
          !!! Si fitzi atentzi ca daca avetzi si fransiza pe dauna totala se mai adauga si aia la scaderea sumei care urmeaza sa fie despagubita...

Deci daca am masina asigurata pe politza casco cu 7000 euro in mana o sa imi dea doar 75%, respectiv 80% din suma asigurata... unde acuma vine si surpriza... se mai trage din acesti bani si RATELE care urmau platite la politza casco!!!! Asa ca fitzi foarte atentzi!!!

Comment

Pacat de masina nici nu ai apucat sa te bucuri destul de ea si au si incendiat-o.daca zici ca mai era un passat prin zona care ardea ..sa nu fi fost vreun piroman ceva.Pana la urma ce ai facut cu Casco?Cat te-au despagubit din valoarea masinii?

Comment

Originally posted by iuli81 View Post
              Frate, incredibil! Cum dracu sa dai foc la masina ca ai ceva cu proprietarul? Daca mai ardea si un Passat in zona, inseamna ca politia chiar isi face treaba in zona ta .

@spike, ai mare dreptate cu politia, niste incompetenti. Sambata cand am plecat spre BV, la Parcul Carol, erau 3 masini de militie una langa alta si toti stateau la povesti. Nu ne-au lasat sa parcam in jurul farfuriei pentru ca nu au vrut ei. Iti dai seama ca la 6 juma dimineata in zona, pe strazi, nu era nicio patrula din moment ce 3 masini de patrulare stateau parcate.

Doamne fereste!
              asta-i adevarul, politia nu e interesata de cazuri dinastea, dar sa vezi ce interesati devin dupa ce le dai niste bani.
              asta-i romania: politisti nepasatori, vecini "binevoitori", hoti etc.
              cum ai zis si tu: Doamne fereste!
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Nasol..Nasol tare..Eu cu garaj si mi-e frik sa nu patzeasca ceva..Multa bafta si ai grija cu casco asta..Sper sa fie corecti
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Gabau27 nu ai mai intrat pe forum?
                  Cum ai rezolvat?
                  sigpic
                  !

Comment

Traim intr-o tara de caca cu oameni cu educatie "o",zici ca suntem in jungla,"smecheri" cu muzica la maxim noaptea in masini(manele ptr gradul de educatie al lor),care urla noaptea pe strada(asa zisii baietasi de cartier de fapt niste gunoaie analfabete),care iti zgarie masina ca asa vrea muschii lui si lista poate continua.Politia,nu va uitati la ei ca sunt o adunatura de jeguri,toti prostii carora nu le-a placut munca si scoala s-au facut militieni(cunosc sumedenie de cazuri),au 1.50 si 45 kg,pai ce respect sa impuna ala pe strada cand tu daca stranuti langa unu ii poti provoca o ruptura de splina,pe vremea lui Ceusescu erau alesi numai pe spranceana acum toate tabacherele sunt politisti,dimineata cand plec la munca ei ies cascand si frecandu-se la ochi de la o scoala unde dorm noaptea(ii mai intreb daca au dormit bine si se uita cam chioras).Asta este tara noastra draga si te mai miri ca-ti zgarie sau incendiaza masina.
                    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

regretabil ce s-a inamplat

Comment

criminali frate asta daca era prins trebuia bagat sa arda cu masina

Comment

nasol. sper sa-ti recuperezi banii si sa-ti iei una noua cu mai mult noroc! Bafta!
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

imi pare rau pt u..vai de cei care nu au casco in cazuri deastea...Doamne fereste..
                            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google