Accesorii tuning fara probleme cu garantia??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accesorii tuning fara probleme cu garantia??

Am un logan benzina. De curand l-am tunat cu niste faruri, triple, Audio si alte chestiii. Acum problema ... pierd garantia daca ma duc la revizie cu ea tunata ??? sau treb sa dau jos tot dupa ea.
    sigpic

da... singurul accesoriu de tunning ce il poti monta fara sa pierzi garantia este tipsu de la toba... si ala e cu risc mare sa iti pierzi garantie
    sigpic

Comment

Io zic ca nu pierzi nici o garantie si daca i sa pierzi , pierzi garantia numai partea electrica.Da io zic inca odata ca nu se leaga ei de faruri si sistem audio.(depinde care is celelalte chesti)

Comment

Vad ca esti din CT. Te sfatuiesc sa faci revizia la Tulcea. Eu am facut prima revizie acolo si desi mp3 playerul si boxele erau montate de mine, nu au zis nimic. Am fost si cu useru ZBuF carea avea montate praguri si fustite la bari si nu au comentat nici la el nimic.
        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Originally posted by online24hh
          Am un logan benzina. De curand l-am tunat cu niste faruri, triple, Audio si alte chestiii. Acum problema ... pierd garantia daca ma duc la revizie cu ea tunata ??? sau treb sa dau jos tot dupa ea.
          nu pierzi nici o garantie

Comment

o intrebare sumplimentara paoate putin off-topic daca ai mers cu masina cu 183km/ora si in talon viteza maxima e 167km/ora trecuta ..pot sa comenteze aia ceva ???

Comment

Crezi ca Loganul are grafic ca la tir?De unde sa stie aia cu cat ai mers tu?Ca doar n-au fost in urma ta...Stai linistit.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

eu stiu ca le arat niste chestii pe acolo....stiam ceva de media km/ora ..si alti parametri )... sa vedem ce mai zic si alti ..

Comment

pai in talon zice viteza max care o poate atinge in general un logan 1.4. Daca prinzi mai mult treaba mea zic eu Ori cum kilometrajele sunt cam de kkt ca au erori cam mari de la masina la masina
                  sigpic

Comment

Parca am citit undeva ca varfurile de viteza sunt memorate in computer,nu stiu sigur.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

@Jonivip: Nu se memoreaza in calculator nimic, nu au ce vedea.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu Se Uita La Asa Ceva Cand Faci Revizia...
                        CsB
                        Ambition 1.6 MPI

Comment

Stie cineva Accesorile Tuning de pe www.dacia.ro cat sunt ??
                          sigpic

Comment

nu pierzi nici o garantie...eu la a mea am schimbat to sist audio de la cd-player la boxe + subwoofer si amplificator.....i-am modificat si soft-ul si nu am pierdut nici o garantie

Comment

Pai nu se pierde asa usor garantia, doar daca intrevine vreo problema mai grava la partea electrica. Dar nu a pierdut nimeni garantia pana acum pe motivul asta, ci doar pe motiv de neefectuare de revizii am auzit cateva cazuri.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google